Potrivit OMS, 1 din 5 adulți din întreaga lume au hipertensiune arterială, o afecțiune care provoacă aproximativ jumătate din toate decesele cauzate de accident vascular cerebral și boli de inimă. În ultimii 30 de ani, numărul persoanelor cu hipertensiune arterială din lume s-a dublat: în 1990 erau 648 milioane, iar în 2020 – deja 1 miliard 178 milioane. Principalii provocatori ai hipertensiunii arteriale sunt factorul ereditar, colesterolul crescut, diabetul, stilul de viață nesănătos și obiceiurile proaste.

Potrivit experților, hipertensiunea arterială astăzi nu este doar o boală a persoanelor în vârstă, ale căror vase își pierd elasticitatea odată cu vârsta, iar inima se uzează. Fumatul, stilul de viață sedentar, obezitatea, stresul – toți acești factori duc din ce în ce mai mult la faptul că hipertensiunea arterială apare deja la vârsta de 30-40 de ani. Colesterolul crescut și glicemia ridicată sunt factorii care pot perturba elasticitatea și permeabilitatea vaselor de sânge la orice vârstă.

Experții vă sfătuiesc să vă controlați tensiunea arterială (nu trebuie să depășească 130/90 mm Hg. ct), precum și pentru a observa simptomele în timp care pot indica dezvoltarea hipertensiunii. Acestea sunt frecvente dureri de cap sau amețeli, amorțeală a membrelor, aritmie cardiacă, zgomot în urechi, întunecarea ochilor, greață, tulburări de memorie. Dacă ignorați aceste simptome, apare un risc ridicat ca hipertensiunea arterială care poate provoca insuficiență cardiacă, accident vascular cerebral, atac de cord, anevrism vascular. Aceste condiții nu numai că pot face o persoană handicap, ci pot duce și la moartea sa prematură. Metodele moderne ajută la oprirea dezvoltării patologiei chiar de la început și îmbunătățesc semnificativ starea persoanelor care suferă de hipertensiune arterială de mulți ani. Astfel, ele ajută nu numai la evitarea bolilor grave, ci și la salvarea de vieți.

Capsulele Cardiform sunt concepute pentru persoanele care suferă de hipertensiune arterială. Acestea contribuie la purificarea și restabilirea sănătății vasculare și a sângelui, datorită componentelor a căror eficacitate a fost dovedită de știință.

Produsul are o compoziție naturală, biocomponentele sale active au un spectru larg de acțiune:

  • extractul din frunzele măslinului ajută la reducerea nivelului de colesterol „rău” din sânge, întărește sistemul cardiovascular, promovează vasodilatația. Extractul are un efect antiaritmic și ajută la reducerea riscului de ateroscleroză;
  • L-arginina – are o proprietate vasodilatatoare, ajută la creșterea elasticității pereților vaselor de sânge;
  • vitamina C este importantă pentru sănătatea întregului corp și pentru sănătatea vaselor de sânge și a inimii în special. Ajută la întărirea pereților vaselor de sânge, reduce fragilitatea vaselor de sânge, ceea ce previne ateroscleroza. Vitamina C este, de asemenea, importantă pentru sănătatea sistemului nervos și are un efect antioxidant pronunțat;
  • resveratrolul (fitoalexina naturală) are proprietăți antioxidante. Are un efect pozitiv asupra normalizării nivelului de zahăr din sânge și colesterol, ceea ce ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Datorită compoziției sale naturale, Cardiform este sigur pentru organism. Ajută la reducerea presiunii în cel mai natural mod, efectul său persistă mult timp.Cardiform