Atunci cand ai probleme de sanatate, identificarea celor mai bine pregatiti doctori este esentiala. Insa varietatea ofertei de servicii medicale este atat de mare, incat nu poti fi niciodata prea sigur ca ai facut cea mai buna alegere. 

Se spune ca spitalele de stat gazduiesc cei mai buni profesionisti, insa cozile interminabile, birocratia si lipsa timpului nu iti permit mereu sa apelezi la serviciile lor. Cu toate astea, costurile clinicilor private sunt si ele destul de restrictive, asa ca nici ele nu sunt intotdeauna o solutie la indemana oricui.

Cu toate astea, exista medici buni care, fie in cabinetele proprii, in clinicile particulare sau in spitalele de stat isi ofera serviciile prompt si profesionist, fara a impune costuri exagerate. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ii gasesti prin intermediul online-ului: 

  1. Forumurile

Forumurile sunt poate cea mai buna sursa de informare atunci cand vine vorba de cautarea unor specialisti. Aici, toti utilizatorii, respectiv fostii pacienti ai medicilor pe care ii cauti isi povestesc experientele pe care le-au avut alaturi de diferiti medici din Baia Mare si din alte locatii.

In cazul in care stii deja numele celui la care vrei sa apelezi pentru consultatie sau pentru interventii medicale, iti va fi foarte usor sa ii verifici „cazierul”. 

         2. Blogurile

Tot mai multe persoane fizice sunt cat se poate de active in blogosfera, unde scriu impresii, trairi, experiente in legatura cu o diversitate de lucruri de interes general sau specific.

Asadar, blogurile pot fi o sursa de informare excelenta si in ceea ce priveste identificarea celor mai buni doctori.

         3. Retelele de socializare

Oricat ti s-ar parea de lipsit de traditie, social media te poate ajuta in gasirea omului potrivit care sa aiba grija de sanatatea ta.

Pe Facebook, de exemplu, poti adera la grupuri care discuta pe aceasta tema sau poti, pur si simplu, sa cauti exact ceea ce te intereseaza folosindu-te de hashtaguri.

Printre specializarile la mare cautare printer pacienti reprezinta chirurgii, medicii pediatric, medicii generalist – de familie, medici de medicina muncii, medicii orl-isti, medici urologi, dermatologi si alte cateva specializari de varf, printer care toti cei bolnavi si care au nevoie de medici ii cauta si ii vor pe cei mai buni doctori si cei mai bine pregatiti sau cu cea mai buna experienta, alaturi de recomandarile cunostintelor.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.