Avocatii au reprezentat dintotdeauna un izvor nesecat de inspiratie pentru multi producatori de seriale sau scenaristi, showurile  atragand ca un magnet in fata micilor ecrane zeci de milioane de telespectatori in fiecare an.

De la clasicul Ally  McBeal si pana la modernul Suits, exista cateva seriale de exceptie cu avocati care merita adaugate in lista ta de seriale preferate.

  1. Ally McBeal

Lungul sir al serialelor cu avocati a inceput in 1997,  cu AllyMcBeal, o comedie spumoasa si interesanta, plina de cazuri neobisnuite, rezolvate de o echipa si mai bizara.

Tonul relaxat si amuzant al serialului care are in centrul actiunii un personaj feminin sensibil si bizar, Ally, a atras rapid popularitatea serialului in randul telespectatorilor.

  1. Sotia Perfecta (The Good Wife)

Sotia perfecta este unul dintre serialele cu avocati ale momentului in televiziune.

Lansat in 2009, show-ul care imbina intr-un mod sclipitor  viata de familia complicata cu cariera si incursiunea in politica a unei avocate exceptionale, Alicia Florrick a devenit rapid un fenomen de talie mondiala, care a adus actorilor premii prestigioase pentru rolurile din film.

  1. Suits (Costume)

Unul dintre cele mai captivante, provocatoare, stilate si fascinante seriale cu avocati ale momentului este, de departe, Suits.

Serialul prezinta o lume aparte din tagma avocatilor. Costume scumpe, stil, gratie, eleganta, tenacitate, impulsivitate, inteligenta, viclenie –sunt doar cateva dintre atributele care inconjoara acest serial de exceptie, care-si continua inca “pledoaria” si in ziua de astazi.

  1. Harry’s Law

Legea lui Harry este un alt serial cu avocati de care devii usor dependent. O are ca protagonista pe celebra Kathy Bates,  care joaca rolul unui avocat sclipitor, generos si plin de umor care-si exercita meseria intr-o firma improvizata intr-un magazin de pantofi dintr-un cartier periculos din Cincinnati.

Este un serial amuzant si captivant, in compania caruia te poti relaxa timp de doua sezoane, atat cat a fost produs.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.