Biostem este un multiplicator celular romanesc, conceput de catre compania Bionatura Plus, indicat detoxifierii, activarii si regenerarii celulelor stem, fiind eficient in prevenirea si ameliorarea bolilor. Atunci cand un organ este afectat de o anumita afectiune, celulele sale sanatoase devin celule nefunctionale. Urmarea unei terapii cu celule stem, prin administrarea suplimentului nutritiv Biostem favorizeaza eliminarea a tot ceea ce nu este bun la nivelul organului si regenerarea a tot ceea ce este bun.

Eficienta suplimentului nutritiv Biostem in protectie si regenerare celulara se datoreaza celor doua elemente ale sale, respectiv Biostem Protector, ce detine rolul de a detoxifia celulele si Biostem Activator, cu rolul de a favoriza regenerarea celulara. Astfel, Biostem contine 17 ingrediente naturale, cu calitati excelente de a asigura imbunatatirea activitatii organismului.

Biostem Protector este alcatuit din 10 componente, printre care se afla Gheara Dracului, ce este un bun antioxidant, antiartrozic si antireumatic, care combate durerile menstruale, hipertensiunea arteriala si aritmiile cardiace. O alta componenta este Gheara Matei, un eficient protector celular, ce stimuleaza refacerea celulara si incetineste procesul de imbatranire.

Echinacea din Biostem Protector contribuie la stimularea regenerarii celulor si a microcirculatiei, lupta impotirva cancerului si sprijina sistemul imunitar, iar Aloe ferox, o alta componenta a produsului, detine proprietati anticancerigene, creste productia de celule ale sistemului imunitar si intareste organismul. Coada Calului din Biostem Protector stimuleaza producerea de colagen si elastina, ajuta la procesul de remineralizare si la regenerare a celulelor, avand proprietati antibacteriene.

In Biostem Protector se afla si Urzica moarta alba, ce contribuie la remineralizarea si cresterea imunitatii organismului, cat si la purificarea sangelui si a regenerarea celulelor, ameliorand aparitia bolilor organelor pelviene. Socul din Biostem Protector detine un efect imunostimulator si depurativ, ce imbunatateste regenerarea celulara. De asemenea, Biostem Protector contine si Zeolit, ce se remarca prin proprietatile sale anticancerigene si detoxifiante, alaturi de MSM, care imbunateste circulatia sangelui, detoxifiaza organismul si stimuleaza cresterea parului, fiind un eficient imunomodulator.

Dintre cele 7 componente ale produsului Biostem Activator, se remarca Ganoderma, ce mentine sanatatea si longevitatea organismului, creste imunitatea si sprijina organismul in lupta impotriva tuturor tipurilor de cancer. Mesteacanul din Biostem Activator favorizeaza prevenirea diabetului si stimuleaza secretiile gastrice, intestinale si biliare, stimuland si renegerarea si cresterea firelor de par, iar Glucozamina este cunoscuta pentru capacitatea de a ameliora durerile articulare si afectiunile reumatice, alaturi de imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

Alga Afla, o alta componenta Biostem Activator previne aparitia cancerului si a infectiilor virale, imbunatateste activitatea creierului, scade tensiunea arteriala si creste imunitatea organismului, iar Chlorella detine un puternic efect de regenerare a tesuturilor, fiind o bogata sursa de minerale, vitamine, clorofila, aminoacizi si fibre.

Din compozitia Biostem Activator este de nelipsit Spirulina, care actioneaza asupra refacerii tesuturilor afectate la nivel local si contribuie la regenerarea si protectia celulara, alaturi de Astragalus, care stimuleaza productia naturala de interferon, favorizeaza oxiginerea miocardului si a celulelor cerebrale, sprijina functionarea sistemului imunutar.

Fiind conceput pe baza unor ingrediente atent selectionate, ce aduc nenumarate beneficii sanatatii organismului, Biostem va ajuta sa fiti sanatosi indiferent de varsta si sa luptati corespunzator impotriva diferitelor afectiuni. Cu ajutorul acestui supliment nutritiv, veti asigura protectia si regenerarea celulara corespunzatoare organismului.