Cu siguranta fiecare parinte se simte mai bine in calatorie, daca stie ca copii sunt langa ei si in siguranta. Daca planuiti o calatorie in familie, atunci Marea Britanie este o alegere inteleapta si din urmatoarele randuri puteti sa aflati care sunt destinatiile pe care nu trebuie sa le ratati.

De ce este destinatia optima Marea Britanie?

Secretul calatoriilor reusite in familie, este alegerea destinatiei care este pe placul tuturor. Daca o sa calatoriti cu copii, trebuie sa alegeti o tara in care toata lumea se va simti bine. De asemenea, atractiile pe care o sa le vizitati trebuie sa fie interesante pentru toata lumea. Cu ocazia unui sejur in Marea Britanie veti avea ocazia de a face toate aceste lucruri. In plus Regatul Unit este o destinatie sigura, civilizata si curata, deci ideal pentru familiile de toate varstele. Indiferent unde o sa calatoriti in tara, sigur nu o sa va plictisiti si veti putea sa luati parte la multe programe interesante.

Atractii pe placul copiilor

Copii se bucura daca pot sa se distreze, deci nu trebuie sa ratati parcurile de joaca si gradinile zoologice, care sigur o sa va fascineze chiar si pe dumneavoastra. Roata uriasa numita London Eye trebuie incercata de catre toata familia, deoarece privelistea o sa va lase fara cuvinte. Ca sa nu se plictiseasca, trebuie sa luati parte si la drumetii in aer liber, deoarece Marea Britanie se poate mandrii cu peisaje naturale neatinse, astfel veti avea ocazia de a admira fauna frumoasa si variata a tarii. Alte atractii pe placul copiilor sunt urmatoarele:

  • Big Ben
  • Gradina Zoologica in Bristol
  • Parcul de Distractii Pleasure Beach