Vreti in sfarsit sa ajungeti in Ungaria, ca sa vedeti cu ochii dumneavoastra nenumaratele atractii turistice cu care se mandreste? Atunci informatiile pe care vi le punem la dispozitia dumneavoastra o sa va fie de mare folos sa va pregatiti si astfel veti putea sa va bucurati mai mult pentru calatorie.

Informatii importante despre Ungaria

Denumirea completa a tarii este Republica Ungara si se afla in Europa Centrala. Ungaria nu are iesire la mare, insa detine doua lacuri foarte mari, adica lacul Heviz, care este cel mai mare lac termal din Europa si lacul Balaton, care de asemenea face parte dintre lacurile mari de pe continent. Capitala tarii este Budapesta, care este un oras unde sunt multe lucruri de vazut si de unde veti putea sa invatati foarte multe lucruri. Limba oficiala in Ungaria este maghiara si se afla in tara peste 10 milioane de locuitori. Aceasta tara face parte din Uniunea Europeana, insa moneda utilizata este inca forintul. Daca va intereseaza toate detaliile importante despre aceasta tara, nu trebuie decat sa accesati siteul www.ungaria.net.

Ajutor pentru calatoriile in Ungaria

Daca vreti sa calatoriti in Ungaria, cu siguranta doriti sa stiti cand este ideal sa porniti la drum. Dat fiind ca in aceasta tara verile sunt calde si iernile sunt umede si nu extrem de racoroase, puteti sa calatoriti oricand in aceasta tara, deoarece cu siguranta nu o sa va plictisiti. Veti putea sa luati parte la diferite activitati, sa faceti sport, sa vizitati atractiile, sa faceti baie si sa va plimbati. In aceasta tara se afla cele mai multe ape termale si pe langa aceasta, Ungaria este renumita si multumita urmatoarelor lucruri:

  • vinuri
  • cultura
  • cladirile