Triptailor va ofera Sejur Maldive Hotel Chaaya Reef EllaidhooIn primul rand vei vrea sa mergi in vacanta in Maldive, daca intentionezi sa vizitezi o destinatie exotica. Exista multe locuri exotice pe planeta aceasta, dar numai unele merita sa fie descoperite, si mai ales platite. Si ca sa va dau un indiciu, Maldivele au fost supranumite ”Paradisul pe Pamant”.
Eu am fost in vacanta in Maldive chiar acum un an, in luna de miere. Nu a fost ideea mea, o vacanta in Maldive. Eu voiam sa vizitez Moscova sau alta destinatie europeana. Nu imi inchipuiam nimic exotic, tropical. Dar ofertele pentru Maldive erau de nerefuzat in acea perioada si am acceptat sa mergem. A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pana acum.
In primul rand, am fost pur si simplu uluiti de frumusetea peisajelor. Plaje si mari sunt in toate colturile lumi, dar Maldivele sunt speciale. Primul lucru care iti atrage privirea si te vrajeste ca un cantec de sirena este turcoazul electric al apei care scalda nisipul fin. Inainte sa ajung acolo, credeam ca fotografiile pe care le-am vazut pe internet sunt doar rezultatul unei editari in Photoshop. Dar unele lucruri chiar sunt frumoase din cale afara. Cine se hotaraste sa isi petreaca vacantele in Maldive, va avea parte cel putin de amintirea unui peisaj paradisiac.
Dar in Maldive, ofertele de turism depasesc cu mult simpla posibilitate de a te relaxa pe un sezlong, sub un cocotier. Din contra, vacantele in Maldive se pot transforma in adevarate aventuri, la care nu te-ai fi asteptat intr-un astfel de tinut. Pasionatii de sporturi nautice, precum scufundarile, snorkeling sau excursiile cu submarinul, se pot distra pe cinste in timpula vacantei in Maldive. Eu am preferat sa vizitez capitala Male, trebuie sa recunosc. Dar cei pe care i-am privit practicand acele sporturi pareau sa traiasca aventura vietii lor.
Un alt motiv pentru care Insulele Maldive sunt un colt de rai, este confortul si relaxarea totala de care te poti bucura in spa-urile luxoase si ultradotate cu aparaturi performante, menite sa iti reseteze toate simturile.
De fapt, trebuie sa admit ca sunt multe motive pentru care ati putea alege sa va petreceti vacantele in Maldive. Insa eu va mai dau unul singur : din pacate aceste insule sunt un paradis in conservare care ar putea disparea in 100 de ani din cauza incalzirii globale. Asadar, daca vrei sa va bucurati de un taram unic cu o frumusete irepetabila, profitati de ofertele pentru Maldive.