Floresti este o comuna in apropierea Clujului, Florestiul sa extins atat de mult incat a ajuns pana la marginea orasului, astfel Florestiul a ajuns una dintre cele mai mari comune din Ardeal. Magazinul comercial este in comuna Floresti la o distanta aproximativa de 10 minute fata de Cartierul Manastur, vis a vis de centrul comercial Polus se afla Pensiunea Aimee care este catalogata ca una dintre cele mai luxoase pensiuni din Cluj.
Pesnsiunea Aimee este cunoscuta datorita serviciilor de cazare oferite. Pozitionata la 50 de metri fata de Centrul Comercial Polus pensiunea Aimee dispune de 10 locuri special pregatite pentru cazare in regim hotelier, compusa din spatii pregatite pentru evenimente Pensiunea Aimee este dotata cu un restaurat cu o capacitate de 230 de persoane, proiectat pentru evenimente, botezuri, nunti, majorate. La etaj se afla un statiu cu o capacitate de 70 de persoane destinata ca sala de conferinte pentru team-buildinguri cu o terasa spatioasa deschisa in aer liber.
In general in Cluj se organizeaza diferite festivaluri care la randul lor atrag turisti care se cazeaza in judetul Cluj. Aproape de magazinul Comercial Polus acest lucru este considerat ca un plus pentru turisti care sosesc in Cluj pentru festivaluri organizate in parcarea de la Polus Center, Pensiunea Aimee este cea mai apropiata pensiune care ofera servicii de cazare in regim hotelier. Fie ca sunteti turist sau doar in trecere, beneficiati de servicii de cazare in judetul Cluj, cu camere special pregatite pentru cei mici (copii) cat si pentru adulti, suntem dotati cu locuri de joaca pentru copii.

De PensiuneaAimee

Pensiunea Aimee a fost inaugurat la sfarsitul luni ianuarie 2013,ofera cazare in Cluj este dotate cu 10 camere cu pat matrimonial sau 2 paturi single. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, televiziune, WI-FI, service room, baie proprie. Din cele 10 camere doua sunt apartamente cu o suprafata de 22mp, care au baie cu vana si bideu.Parcare de 70/locuri,restaurant 140/locuri,terasa 70/locuri supravegheate video,sala de conferinta 70/locuri.