• Sejurul perfect pentru tine, familie si prieteni
  • O oaza de liniste la poalele muntilor
  • Departe de agitatia orasului, intr-un cadru ambiental mirific

Vila Cascada va invita sa va petreceti week-end-urile, dar si alte zile libere intr-un peisaj superb, inconjurati de maretia lantului carpatic, departe de trafic, sarcini de serviciu si griji cotidiene. Profitati de frumusetile din Poiana Tapului si Busteni ca sa va reimprospatati sufletul si mintea! Atentie: odata veniti, nu va veti mai dori sa plecati!

Asa cum orice gadget trebuie conectat la o sursa de energie, asa si noi, oamenii, avem nevoie de un izvor de liniste, pace si relaxare. Si unde in alta parte l-am putea gasi, daca nu in natura? Stim ca viata trepidanta de zi cu zi e o adevarata provocare pentru oricine. De aceea, am creat pachetul de vacanta perfect pentru dumneavoastra. Veniti la noi si veti avea parte de cele mai bune conditii de cazare, intimitate, atmosfera placuta si, bineinteles, peisaje superbe.

Dimineata va puteti savura cafeaua in balcon, admirand Carpatii situati la cativa pasi de noi, va puteti face planuri de drumetie si nu numai – zona avand multe obiective turistice –, puteti testa bicicleta de fitness, iar seara va puteti relaxa privind apusul superb si bucurandu-va de o baie in jacuzzi.

Datorita recomandarilor excelente venite din partea clientilor nostri, anul trecut am primit titlul de “Cea mai curata unitate turistica din Valea Prahovei” (campanie realizata de venere.com).

Trebuie adaugat si faptul ca, spre deosebire de alte pensiuni si hoteluri, la noi sunt binevenite si animalele de companie. Stim ca, de multe ori, ati refuzat sa mergeti intr-o mini-vacanta pentru ca nu ati avut in grija cui sa le lasati, dar gata! Acum aveti o alternativa, ne aveti pe NOI!

Nu ezitati sa ne contactati! Ne puteti suna oricand la numerele de telefon 0723.650.279 si 0771.522.440. De asemenea, ne puteti scrie pe adresa de e-mail rezervari@cascada.ro sau completand un formular de pe site-ul nostru, http://www.cascada.ro/rezervari.

Va asteptam cu drag!