Timp de 3 zile, vizitatorii standului agentiei TravelExpress se vor putea simti din nou copii, bucurandu-se de emotiile autentice ale copilariei dar si de ofertele generoase, destinate oamenilor mari.

Travel Express la Tragul de Turism Romexpo

In perioada 13 – 16 martie are loc Targul de Turism al Romaniei, eveniment organizat la Romexpo si destinat tututror persoanelor pasionate de travel, aflate in cautarea vacantei perfecte sau a unui citybreak de neuitat.

La editia din acest an, Travel Express isi transforma sloganul “Calatoresti ca un om mare, te bucuri ca un copil” intr-o surpriza pregatita tuturor celor care vor ajunge la standul de prezentare: un teren de joaca, unde vizitatorii vor putea sa traiasca emotiile autentice ale jocurilor copilariei si, in acelasi timp, vor beneficia de oferte personalizate pe gustul si bugetele lor.

Oferta Travel Express include oferte last minute, croaziere, sejururi exotice, city break-uri, vacante pe litoral, turism rural, circuite culturale, bilete de avion, asigurari de calatorie astfel incat sa iti poti programa pe loc concediul sau vacanta de anul acesta.

De asemenea, la stand veti putea sa va jucati si cu o aplicatie care va permite sa va configurati vacanta, dupa preferintele si bugetul vostru.

Cea mai mare surpriza pregatita de Travel Express este tombola organizata in cadrul standului, unde puteti fi unul dintre castigatorii celor 5 week-enduri la munte, pentru 2 persoane.

Ofertele pe care Travel Express le pune la bataie pentru vara aceasta includ destinatii precum: Ibiza, Bulgaria, Turcia, Croatia, Grecia, Muntenegru, Slovenia si Cipru.

PROGRAM DE VIZITARE

13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00

16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00

Pretul biletului de intrare este de 15 lei

Locatie: Pavilionul C6, Standul 31