De multe ori auzim de la diverse persoane de plimbarile cu masini de inchiriat, de vacantele bazate pe aceste servicii. Acest ghid va va oferi cateva informatii ajutatore pentru urmatoarea vacanta:

1. Cumpara doar pachetul de baza

Secretul de a economisi bani pentru inchirieri masini Bucuresti este de a cumpara doar pachetul de baza. Firmele de rent a car fac profit prin vanzarea de servicii suplimentare, care de obicei sunt absurd de costisitoare. In special ingnora cumpararea unei asigurari, suma careia va acoperi in exces asigurarea de baza.

Apelati la companiile online pentru a verifica in primul rand preturile de inchiriere, ofertele speciale si autoturismele disponibile.

2. Folositi propriul GPS si scaun auto pentru copii

Aceasta este o risipa de bani. Cu banii pentru aceste servicii puteti cumpara o noua navigatie prin satelit ce acopera Europa si alte lucruri pentru copil. Daca va informati mai bine cu privire la serviciile suplimentare oferite de companiile de inchirieri auto, veti putea apela la o companie ce ofera utilitati gratis.

3. Verificati politica de combustibil, kilometraj si alte instrumente

Inainte de a trece peste detaliile cardului de credit, cautati politica de combustibil a companiei. Daca aveti un traseu lung de parcurs, nu uitati de limita de kilometraj. Un numar tot mai mare de firme de inchirieri auto, insista pe o politica de combustibil pentru inchirieri mai multe de trei sau patru zile. Daca platiti pentru un rezervor plin de benzina, ar trebui sa-l aduceti inapoi gol, ceea ce suna bine in teorie, dar daca nu utilizati plinul, veti ajunge sa platiti pentru trei sferturi de rezervor de combustibil ce anu a fost folosit.  Acest lucru nu este valabil in cazul tuturor companiilor de rent a car.

4. Inspecteaza foarte bine autoturismul

Cesta este momentul cheie. Inainte de a pleca, inspecteaza exteriorul masinii pentru a vedea orice daune si specifica in contractul de inchiriere chiar si cele mai mici zgarieturi. Nu lasa nimic in afara. La fel si la interior. Verificati daca roata de rezerva este acolo, umflata si intacta. Verificati daca rezervorul masinii este plin de combustibil, in cazul in care acesta asa ar trebui sa fie. Dupa ce ati specificat toate daunele in contractul de inchiriere, adresati-va unuiagent de la compania de inchiriere pentru a semna, chiar daca este vorba de o scurta plimbare. Dupa ce a acceptat sa semneze,  nu poate exista nici o disputa. Ca dovada suplimentara, realizeaza un video sau imagini digitale ale masinii ( mai ales daca exista daune pre-existente).