Constanța, 4 decembrie: City Park Mall continuă seria evenimentelor din luna cadourilor. Week-endul acesta, în atmosfera de poveste, cei mici îl pot întâlni pe Moș Nicolae iar cei mari sunt așteptați la târgul handmade de cadouri și decorațiuni. În plus, în cadrul campaniei Intră în Povestea de Iană City Park, toți clienții  care fac cumpărături în valoare de minim 200 lei, au parte numai de surprize.

 

Moș Nicolae vine la City Park Mall.

În week-endul 5-7 Decembrie, toți copiii prezenți în City Park Mall, se vor putea pregăti în Atelierul Spiridușilor pentru venirea lui Moș Nicolae, creându-și propriile ghetuțe în cadrul atelierelor de creație.

Moș Nicolae și-a programat vizita la City Park Mall în zilele de 5, 6, 7 decembrie între orele 17.00 și 20.00.

Pe 5 decembrie, începând cu ora 18.00, copiii vor putea să îl colinde pe Moș Nicolae împreună cu grupul de copii de la Centrul Județean de Cultură Teodor Burada iar duminică, 7 decembrie să îi danseze împreună cu școala de dans Total Dance.

Pe 6 decembrie, Moș Nicolae a pregatit copiilor o surpriză. Toți copiii vor primi cadouri și se vor putea bucura de spectacolul Poveste din Țara Fulgilor de Nea.

În plus, aceştia se pot fotografia cu ajutoarele lui Moș Crăciun, vor avea parte de cadouri, jocuri şi poveşti. Casa lui Moş Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 16:00 şi 20:00 iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 – 13.00 şi 16.00 – 20:00. Momentele magice imortalizate de Spiridușii Moșului vor putea fi găsite pe pagina de facebook a City Park Mall: www.facebook.com/CityParkMall

Vacanță în Țara lui Moș Crăciun.

În cadrul campaniei „Întră în povestea de iarnă City Park” toți clienții care cumpără cadouri pentru cei dragi, au parte numai de surprize. Pentru cumpărături de minim 200 de ron din magazinele City Park Mall, clienții pot câștiga unul dintre miile de premii instant și pot intra în tombola pentru marele premiu – O Excursie în Laponia.

Târg de cadouri handmade pentru Moș Nicolae!

Târgul de cadouri pentru Moş Nicolae vine cu cele mai frumoase daruri pentru toate vârstele, toate gusturile şi toate bugetele. Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 – 22.00

Dulciuri, obiecte de décor și bijuterii sunt doar câteva dintre cadourile pe care le puteți cumpăra de la târgul de cadouri pentru Moș Nicolae. Târgul este deschis în perioada 4 – 7 decembrie, la parterul mall-ului City Park Mall.

Despre City Park Mall

City Park Mall, inaugurat în anul 2008, este destinaƫia de shopping unde iƫi bifezi toată lista de cumpărături, într-un mod simplu şi eficient, fiind mall-ul cu cele mai multe magazine din Constanța – peste 150 magazine cu cea mai mare varietate de branduri din oraș. Descoperiți mai multe informații pe www.city-park.ro și www.facebook.com/CityParkMall

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:

Cristiana Dima – 0726 444 644 / cristiana.dima@mediazoom.ro
Ana-Maria Petcu – Coordonator City Mark Mall – 0732 158 158 / anamaria.petcu@city-park.ro