Daca esti fericitul posesor al unui notebook produs de una dintre cele mai mari companii taiwaneze  producatoare de tehnologie IT si ai nevoie de un nou incarcator pentru laptopul Acer pe care il detii, te afli in locul potrivit; noi te vom invata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a alege incarcatorul potrivit, compatibil cu produsul pe care il folosesti.

Iata cateva sfaturi care iti vor indica cu precizie pasii pe care trebuie sa-i urmezi in demersurile de achizitionare a unui nou incarcator:

–          Verifica modelul laptopului tau. In cazul in care nu ai pastrat cutia si cartea tehnica sau l-ai achizitionat de pe piata second hand si nici nu le-ai avut vreodata, cauta insemnele si specificatiile lui pe componente. Acestea trebuie sa fie scrise sau gravate fie pe acumulator, fie pe incarcatorul (chargerul) tau de laptop marca Acer, fie chiar langa tastatura acestuia. Daca nu reusesti sa gasesti seria notebookului, apeleaza la ajutorul unui specialist IT care cu siguranta va sti exact unde trebuie sa se uite dupa aceasta.

–          Evita sa achizitionezi produse contrafacute si intereseaza-te care sunt furnizorii locali de componente originale pentru modelul pe care il detii. In cazul in care nu exista pe stoc, cu siguranta il poti comanda pentru a intra in posesia lui in doar cateva zile. Chiar daca produsele contrafacute promit sa fie compatibile, de cele mai multe ori specificatiile lor tehnice difera de cele ale produselor originale si risti, achizitionandu-le, sa deteriorezi sau sa lezezi si alte componente ale laptopului, precum acumulatorul.

–          Chiar daca este putin mai costisitor, investeste intr-un incarcator de laptop Acer nou si evita furnizorii de piese second hand. Chiar daca sunt reconditionate, durata de viata a acestora este mai mica decat cea a produselor proaspat iesite din fabrica. In plus, pentru produsele noi vei primi un certificat de garantie pe care il poti folosi pentru eventualele reparatii imprevizibile care nu au fost cauzate de catre tine.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.