Compania Odin Media anunta lansarea celui mai mare portal de promovare a asociatiilor umanitare din Romania, www.firma-transport.com.

Firma-Transport.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor din Romania specializate transportul. Ne propunem sa facilitam conexiunea intre firmele de transport si persoanele care doresc sa apeleze la serviciile acestora, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online a firmelor care si doresc o colaborare cu noi. In acest fel, portalul nostru vine atat in ajutorul firmelor de transport partenere cat si in ajutorul potentialilor clienti ai acestora.

Pentru persoanele care cauta explicatii, sfaturi si informati suplimentare, portalul www.Frima-Transport.com este un real ajutor. Pe langa firmele de transport, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si un blog cu articole de specialitate in care incercam sa oferim informatii folositoare atat firmelor de transport cat si persoanelor care vor sa apeleze la serviciile unei astfel de firme.

Venim in intampinarea firmelor de transport prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, precum si o galerie cu imagini sugestive. Pentru a facilita contactul intre firmele de transport si potenatialii clienti, pozitionam firmele pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact locatia acesteia.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele firmelor de transport, acestea avand posibilitatea atat sa isi administreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Echipa noastra de IT implementeaza permanent politici de promovare si optimizare online prin: adaugarea unui titlu semnificativ si a unui link personalizat pentru afacerea dumneavoastra, pozitionare pe harta (ajutand astfel google sa va gaseasca mult mai usor), folosirea unor cuvinte cheie astfel incat pagina sa se indexeze cat mai bine. Pe langa acestea va promovam pe retelele de socializare precum si pe blogurile de specialitate (castigand in acest fel mai multa vizibilitate). Facem lucru acesta in fiecare zi iar odata cu cresterea portalului, creste si recunoasterea fiecarui partener.

Firmele de transport care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, Odin Media isi propune ca, prin portalul www.Frima-Transport.com, sa aduca un plus de valoare firmelor specializate in acest domeniu din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.

Daca aveti o firma de securitate si doriti sa colaborati cu Firma-Transport.com, va rugam sa ne contactati.
e-mail: contact@firma-transport.com

telefon: 0722.577.606

telefon: 0727.565.309

telefon: 0724.254.144

telefon: 0721.708.750