In Turcia exista tot ce este cu adevarat pe placul turistilor, adica peisaje din natura minunate, targuri faimoase, cladiri minunate si desigur veti putea sa cunoasteti o cultura diferita. Totusi, pe langa descoperirea tarii, va trebui sa fiti atenti si sa fiti un bun turist, ca sa nu atrageti atentia asupra dumneavoastra.

Lucruri interzise daca calatoriti in Turcia

Turcia este o tara a carei teritoriu se afla pe doua continente, adica Asia si partea mai mica in Europa. Foarte multi turisti din lumea intreaga calatoresc in tara, deoarece doresc sa descopere nenumaratele atractii turistice, care exista in tara. Vizitand siteul http://www.turcia.org puteti  sa aflati foarte multe detalii interesante despre tara, care in mod sigur o sa va fascineze.

Trebuie sa stiti insa ca ajungand in Turcia va trebui sa va comportati conform obiceiurilor din tara si astfel sa atrageti atentia asupra dumneavoastra numai in mod placut. Este important de precizat ca localnicii din tara tin foarte mult la traditii si este important pentru ei ca si turistii sa tina cont de acestea.

Daca o sa calatoriti in Turcia, in primul rand barbatii trebuie sa stie ca este interzis atingerea, fotografierea sau abordarea unei femei maritate sau care are o relatie. De asemenea, este interzis sa incepeti o conversatie despre politica sau despre religie. Cand faceti cunostinta cu localnici din Turcia, este important sa nu ii strangeti foarte tare mana. Trebuie sa fiti atenti la vestimentatie si astfel daca o sa mergeti sa va plimbati, nu trebuie sa aveti o tinuta indecenta. Cu ocazia plimbarilor, trebuie sa ajungeti in urmatoarele orase:

  • Ankara
  • Istanbul
  • Alanya