Pentru a avea mereu un site atractiv si pentru a va atrage vizitatori si din punct de vedere al calitatii postarilor pe pagina online pe care o detineti, este recomandat sa lucrati cu o firma de webdesign. Aceasta va va propune cele mai bune solutii in materie de design si al interfetei fata de client. Trebuie sa gasiti acea imbinare, acel mix castigator intre aspectul site-ului si indexarea oricarei informatii pentru ca aceasta sa poata fi accesata facil prin intermediul motoarelor de cautare.

Dupa ce in prealabil ati creat site-ul, avand un design atractiv si dupa ce webdesignerul –a ocupat cu SEO-izarea continutului, retineti ca orice activitate pe site este rapid observata de catre cleinti. Recomandam improspatarea site-ului in fiecare zi cu noi articole, sugestii, oferte, pentru a va fideliza clientii si pentr a-i convinge ca sunteti un site serios. Etichetarea si descrierea corespunzatoare a acestor articole zilnice va ajuta sa va cresteti rankul paginii si implicit, sa castigati intaietate in ordinea afisarii pe Google sau alte motoare de cautare.

La inervale de timp constante, discutati cu webdesignerul dumneavoastra despre reimprospatarea primei pagini si a interfetei cu utilizatorul. Acest tip de activitate ofera vizitatorior o aura de site profesionist, aratand faptul ca tindeti spre perfectiune si cautati sa fiti cat mai aproape de cerintele vizitatorilor. Asadar, schimbati, la un interval constant, layout-ul site-ului, structura meniului si cautati, prin orice detaliu, sa atrageti atentia vizitatorului prin elemente grafice spectaculoase. Aici ne referim si la widgeturi, pe care le folosesc de obicei site-urile care au in spate platforma Joomla, dar nu neaparat. Retineti ca orice detaliu poate face difeenta intre site-ul dumneavoastra sic el al concurentei. De aceea, in final, va recomandam a avea o relatie cat mai fructuoasa din punct de vedere professional cu un webdesigner care sa va asigure toate aceste elemente aducatoare de trafic pentru pagine pe care o detineti.