hairstiling

Scoala Adrian Niculescu este compania care vine cu un concept online integrat in ceea ce priveste tendintele din hairstyling si coafor. Data de 04 Octombrie reprezinta startul acestei platforme care poate fi accesata la aceasta adresa: http://cursuri.stilistultau.ro/

Potrivit PR-officerului Companiei Adrian Niculescu, dl. Mihai Serester, platforma online de hairstyling si coafor reprezinta solutia completa pentru cei pasionati de acest domeniu si pentru cei care sunt practicanti insa nu au un stil bine definit si sunt in cautare de informatii complete pentru a-si contura personalitatea de hairstylist.

La nivel informational platforma contine cursuri complete de hairstyling impartite pe 3 categorii principale:

Modulul 1: Coafatul parului

Modulul 2: Tehnici tunsoare

Modulul 3: Coloristica

Accesul este permis contra-cost.  Plata se realizeaza lunar, o data cu deblocarea fiecarui modul astfel incat sa existe timp suficient pentru asimilarea informatiilor si pentru aplicarea practica a notiunilor explicate in cele 3 module.

Cele 3 module cuprind informatii tehnice alaturi de situatii reale, intamplari adevarate experimentate de hairsylistul Adrian Niculescu la salon. Cea mai completa platforma online de hairtyling din Romania a fost lansata pentru a-i invata si a explica celor pasionati si practicanti ai acestei meserii situatii concrete din salon, greseli ce pot aparea si metode de a rezolva situatiile ivite.

Platforma este completata periodic cu tutoriale video, informatii despre tendintele in coloristica si coafura, iar absolventii Scolii de Hairstyling Adrian Niculescu au acces gratuit pe viata oferit de acest statut. 

 

Compania Scoala de Hairstyling Adrian Niculescu desfasoara curs acreditat de hairstyling oferind la finalul sesiunii, in baza unui examen diploma acreditata si recunoscuta de Statul roman. Grupele sunt formate din 6 cursanti pentru a oferi posibilitatea coordonatorului de curs, Adrian Niculescu, sa se implice si sa dedice timp pentru studiul fiecarui cursant in parte.