Casamea24.ro este site-ul unde aveti support 24/7 de la echipa noastra de operatori, Casamea24.ro este locul unde va puteti promova imobilele si afacerea stiind ca veti fi contactat de viitorii clienti in cel mai scurt timp. Casamea24.ro este creat pentru toti romanii care cred in succesul afacerilor romanesti , de la romani pentru romani.

Casamea24.ro se ocupa cu prezentarea,promovarea si sustinerea anunturilor clientilor nostrii care sunt persoane fizice sau juridice.Vrem ca si clientii nostrii sa revina multumiti de acea am creat mai multe pachete si facilitati odata cu crearea contului.

Proiectul acestei platforme a pornit in urma cu 3 ani , incepand cu punerea bazei proiectului care este reprezentat de acest site si celelalte site-uri sale surori Vand24.ro , Autoexpert24.ro . Aceasta retea a fost dezvoltata in timp si a fost acoperite toate detaliile in scopul creari unui mediu eficient,inovativ,practic si unic care sa ne serveasca clientii.

Asa ca doresti sa vinzi , sa cumperi, sa inchiriezi sau sa licitezi , site-ul Casamea24.ro  este Solutia pe care o cauti , aici vei gasi tot ce ai nevoie si chiar mai mult, iar impreuna cu echipa de noastra operatori nu vei fi niciodata singur, suntem aici pentru tine.DE LA ROMANI PENTRU ROMANI!

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.