După mai multe modificări ale algoritmului Facebook , acum vine vestea unui nou instrument al acestei rețele de socializare . Și nu este vorba despre filtre, includerea de povești sau altele asemănătoare, ci o platformă de căutare și cerere de locuri de muncă!

Noua funcție a domeniilor Zuckerberg se numește Jobs și a fost deja lansată în Statele Unite și Canada în 2017. Astăzi, miercuri (28) funcționalitatea a fost pusă la dispoziție altor patruzeci de țări, care includ: Germania, Marea Britanie, Spania, Franța și Brazilia!

Dar cum va funcționa această nouă secțiune Facebook? Care este scopul ei? Citiți până la capăt și veți înțelege!

Ar putea fi acesta sfârșitul LinkedIn?

Obiectivul Facebook Jobs este, în mod clar, de a viza o parte din publicul LinkedIn care este nemulțumit de acesta, întrucât această rețea de socializare ajunge să nu satisfacă lucrătorii și recrutorii care caută (sau oferă) oportunități în companiile mici și mijlocii. .

Candidații care caută locuri de muncă pe aceste profiluri nu au de obicei CV-uri extinse precum cele de pe LinkedIn . Pentru a consolida această idee, videoclipul demonstrativ oficial Facebook Jobs arată un recrutor care oferă un post vacant de casier și, la scurt timp, cum funcționează procesul de aplicare.

Prin urmare, inițial cele două medii vor coexista și vor concura pentru audiențe diferite. Dar cunoscându-l pe Mark Zuckerberg, este de așteptat să se facă noi investiții pentru a face față LinkedIn.

Cum funcționează Facebook Jobs?

Paginile companiei vor câștiga un nou buton, care va face posibilă promovarea posturilor vacante. În versiunea în limba engleză a instrumentului, recrutorul trebuie doar să meargă la Creare job.

După ce ați completat toate datele, care includ titlul postului, locația, salariul, tipul postului și detalii — inclusiv cerințele preliminare și detalii despre rolul care trebuie îndeplinit — Facebook generează acum o publicație gata de a fi publicată. Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea întregul proces:

https://www.facebook.com/marketing/videos/10155176843661337/

După ce ai urmat acești pași, trebuie doar să-ți revizuiești postarea și ești gata să-ți anunți postul vacant!

Și tu, ce părere ai despre noua funcție Facebook? Profită de ocazie pentru a-ți găsi jobul de vis sau chiar pentru a face publicitate unui loc de muncă pentru compania ta pe platforma World HR!

 

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.