Instagram arată că intenționează să urmărească principalele tendințe pentru a fi considerată o rețea socială indispensabilă de către utilizatori. Potrivit unei scurgeri recente, Instagram testează o nouă funcție: apeluri vocale și video.

Speculațiile au fost făcute din cauza probelor găsite în analiza făcută a fișierului APK (App Bundle File) de pe Instagram, arătând imagini ca posibile butoane de apel vocal și videoconferință.

Fișierele APK sunt, în cea mai mare parte, resurse care nu au fost încă puse la dispoziție oficial, dar care așteaptă ca declarația companiei să înceapă să ruleze pentru utilizatori. Deci, după cum arată, Instagram este de fapt pe cale să lanseze apeluri audio și video prin mesagerie directă.

Este important să precizăm că această funcționalitate este disponibilă numai intern pentru angajații dezvoltatorilor Instagram, deoarece este o caracteristică încă în testare.

Credem că aceasta este o altă strategie de Instagram pentru a depăși competitorul, SnapChat, care are deja această funcționalitate. În plus, Instagram nu a făcut nicio declarație cu privire la noua funcție, dar este de așteptat ca aceasta să fie disponibilă atât pentru sistemele IOS, cât și pentru Android, în viitorul foarte apropiat.

Și ce părere ai despre posibila funcționalitate? Rămâneți la curent cu social media marketing !

 

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.