Tendințele precum mobil în primul rând și căutarea de conținut video captivant l-au inspirat pe gigantul rețelelor sociale să investească și mai mult în formatul poveștilor. Acum, marea veste este Facebook Stories Ads!

Noua ofertă publicitară a rețelei de socializare va fi inclusă în instrumentul temporar pentru videoclipuri și fotografii și este deja în faza de testare în Statele Unite, Mexic și chiar Brazilia. Deci, există o posibilitate să fi văzut deja una dintre acestea în jur.

Dacă nu l-ați văzut încă, nu vă faceți griji, conform Facebook însuși, lansarea reclamelor în povești încă nu are o dată stabilită, dar sigur va fi în curând.

Ți s-a părut interesantă propunerea de anunț pentru povești? Așa că rămâneți cu noi și aflați mai multe despre aceste anunțuri!

Cum vor funcționa reclamele Facebook Stories?

Dacă ești unul dintre cei 400 de milioane de utilizatori zilnici ai poveștilor Instagram , știi deja cum arată reclamele în acest format, iar vestea bună este că te poți aștepta la ceva foarte asemănător pe Facebook.

Dacă nu sunteți unul dintre acești oameni, imaginați-vă ceva de genul unor anunțuri video care nu au mai mult de 15 secunde, imagini de 5 secunde și Carusel foto de 45 de secunde .

Promițător, nu? Acum gândiți-vă la posibilitatea de a putea redirecționa piesele pe aceste platforme diferite, ajungând la un public și mai mare, pe lângă faptul că puteți conta pe integrarea cu poveștile Messenger, cu cei 70 de milioane de utilizatori, și cu statutul Whatsapp, cu 450 de milioane.

La ce să vă așteptați de la reclamele Stories?

Pe baza unor declarații ale managerului de produs al companiei, Chris Cox, așteptarea este ca conținutul distribuit în instrumentul de povești să aibă din ce în ce mai multe share-uri decât conținutul feedului în sine.

Simon Lejeune, manager de achiziții utilizatori, pariază și el pe succesul reclamelor cu povești. Potrivit acestuia, utilizatorii răspund mai bine atunci când reclamele sunt inserate în funcții noi, pentru că pe lângă factorul de noutate, încă nu s-au săturat de reclame.

Ești încântat de sosirea reclamelor Facebook Story? Si noi!

 

De Sorin

Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.