logo

De curand, ziarul online cu stiri din Maramures si Baia Mare, Ziar MM a lansat aplicatia mobila pentru dispozitive cu sisteme Android si iOS. Aplicatia a fost dezvoltata de ZeceSiFiii si permite cititorilor posibilitatea de a lectura mai rapid stirile de care sunt interesati.

Aplicatia ZiarMM pe care am dezvoltat-o este compatibila cu dispozitive mobile cu sistemele de operare Android si iOS. Aplicatiile pot fi descarcate gratuit in functie de sistemul de operare al telefonului mobil, accesand Google Play sau App Store.

Conform datelor oferite de cei de la ZiarMM.ro, peste 15% dintre cititori acceseaza site-ul folosind telefonul mobil, iar principalele sisteme de operare utilizate 48% sunt Android si 39% sunt iOS.

Aplicatia a fost dezvoltata si implementata de echipa Dezvoltare-aplicatii.ro.
Proiectul www.dezvoltare-aplicatii.ro apartine companiei ZeceSiFiii si consta in mobilizarea afacerilor romanesti. Mobilizarea pe care o propunem este definita de serviciile pe care le oferim:
– dezvoltare aplicatii mobile pentru Android, iOS si Windows Phone
– realizare site-uri responsive
– creare versiuni ale site-urilor existente pentru dispozitive mobile

Va invitam sa descarcati aplicatia ZiarMM.ro pentru a va convinge de importanta si aportul pe care o aplicatie mobila o aduce unei afaceri. In cazul de fata, aplicatia mobila ZiarMM pastreaza structura site-ului, iar in acelasi timp beneficiaza de un design ce permite utilizatorilor o navigare simplificata si intuitiva.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Zece si Fiii va rugam sa accesati www.zecesifiii.ro si www.dezvoltare-aplicatii.ro sau sa ne contactati prin email stats@zecesifiii.ro sau telefonic 0722.457.149.

Radu Andarachi radu@zecesifiii.ro
telefon: 0722.457.149
email: stats@zecesifiii.ro
www.zecesifiii.ro
www.dezvoltare-aplicatii.ro