Palatul Mogosoaia este un simbol al frumusetii si stilului arhitectural brancovenesc. El iese in evidenta prin grandoare si specificul constructiei. Este un loc perfect pentru evenimentele speciale pe care le ai. Poti veni la Palatul Mogosoaia pentru a vizita, pentru a descoperi toate elementele care cuprind intreg domeniul de care apartine. Poti face nunta la Palatul Mogosoaia sau poti sa ai o intalnire romantica, alaturi de persoana iubita. Royal Art ofera posibilitatea de a organiza evenimente de calitate, conform dorintelor tale. Iata cum poate influenta frumusetea Palatului Mogosoaia momentul tau unic.

Petrece clipe de neuitat la Palatul Mogosoaia alaturi de oamenii importanti pentru tine

Oamenii dragi pentru tine se vor bucura de frumusetea palatului si de gradina pe care o pot vizita. O sa poti sa petreci clipe de neuitat in compania celor mai importante persoane din viata ta, la Palatul Mogosoaia. Astfel, o sa poti sa iei cina la restaurantul Palatul Mogosoaia, unde o sa poti servi preparate delicioase, special gatite pentru a-ti incanta simturile. O sa gusti din mancare realizata cu atentie si din ingrediente de calitate. Astfel, se pune accentul pe pregatirea unor feluri de alimente deosebite si cunoscute. Se gateste cu pasiune si cu implicare, iar rezultatele sunt intotdeauna pe masura. Poti sa vizitezi gradina, biserica sau sera cu flori. O sa te poti plimba pe intreg domeniul de care apartine Palatul Mogosoaia si o sa te bucuri de peisajele deosebite.

Nunta la Palatul Mogosoaia

Daca vrei sa ai un eveniment special, poti alege restaurantul de la Palatul Mogosoaia Royal Art drept destinatie. Astfel, o sa poti construi clipe unice in compania oamenilor impotanti pentru tine. Aici decorul este frumos si elegant, iar evenimentul tau o sa capete in mod automat un rafinament usor de observat. Poti sa faci nunta sau botezul copilului tau sau poti organiza intalniri semnificative, care se pot organiza cu ajutorul specialistilor de la Palat. Aici este locul unde au stat printesa Martha Bibescu si Gheorghe Bibescu, care era domnitorul Tarii Romanesti din acea perioada istorica. Este un loc usor de recunoscut pentru aspectul sau. Gheorghe Bibescu a dorit sa il intretina si sa il renoveze si de aceea a facut demersuri in acest sens. In prezent, Palatul Mogosoaia este perfect pentru nunta ta de poveste sau pentru sedintele foto tinute inainte si dupa eveniment. Poti face asemenea fotografii speciale si in afara evenimentului sau poti petrece clipe semnificative pentru tine in compania persoanei iubite.

Palatul Mogosoaia te primeste pentru oriece tip de sarbatoare, precum aniversarile tale sau ale celor dragi tie, nunta sau botezul bebelusului tau. O sa ai amintiri de neuitat la restaurantul unde poti servi preparate delicioase si pe intreg domeniul Palatului.