mape personalizatePerioada sarbatorilor de iarna se apropie cu pasi repezi. Indiferent de domeniul in care activam, observam ca in fiecare an, datorita pietei competitive din tara noastra, trebuie sa ne facem remarcati prin anumite oferte sau promotii, cu mult inainte de perioada Craciunului sau a Anului Nou. Astfel, elaborarea acestora cat si promovarea lor sunt aspecte extrem de esentiale.

Ne vom dirija atentia in acest material catre solutiile pe care le putem adopta, in acest sens.

Desigur, acestea pot sa varieze, in functie de segmentul in care operam – un studiu prealabil este mai mult decat binevenit, in acest context. Nu trebuie sub nicio forma sa ne lasam influentati de rezultatele altora, pe baza unor anumite criterii pe care acestia i-au folosit sau unui target specific caruia li se adreseaza. Personalizarea unor anumite tipuri de materiale trebuie sa tina cont de mai multe criterii – insa nu acesta e scopul acestui articol, ci a vedea care sunt  cel mai frecvent utilizate obiecte personalizate, pentru targetul din Romania. Vezi aici obiecte personalizate ce sa implineasca nevoile firmei tale, a clientilor, utilizatorilor si targetului tau.

obiecte personalizateDaca e vorba de materiale de tipul printurilor digitale color sau alb negru, de dimensiuni ce ating maxim formatul A4, ce vor fi folosite in cazul unor prezentari, targuri, expozioane ori prezentari, atunci majoritatea companiilor, organizatiilor si  celor care lanseaza anumite evenimente  aleg sa apeleze, sa prezinte sau sa ambalaze totul in variate tipuri de mape personalizate. Acestea sunt usor de transportat, pot sa contina materiale ca oferte de pret, pliante, flyere, brosuri, carti de vizita, cupoane, notite, pix, fiind utile atat pentru client, cat si pentru firma. Ele pot sa fie finisate dupa preferinta, sa aiba anumite accesorii sau caracteristici – dar mai mult de atat, ele pot sa fie personalizate pe una sau pe  ambele coperti, dupa bunul plac. Fie in culorile brandului, pastrand si elemente suplimentare  ca logo, date de contact, date de identificare, informatii referitoare la oferte sau promotii actuale – descopera mape personalizate ce duc mai departe mesajul firmei, crescand sansele de feedback  si implicare din partea celui ce a luat o astfel de mapa.

Acestea fiind oarecum un element esential, putem aminti acum si alte obiecte personalizate ce sa aiba un rol important, de asemenea (unele fiind mai apreciate decat altele, in functie de context):

– pixurile cu mesaj promotional

– brichetele

– memory stick-urile de tip usb

– lanyardurile

– magnetii publicitari

– ceasurile de perete

– magnetii memoholder

– brelocurile personalizate

Usurinta in realizarea acestor designuri grafice, viteza de tiparire, preturile accesibile sunt cateva din atuurile alegerii unor astfel de servicii specifice tipografiilor digitale. Pentru mai multe detalii, studiaza ofertele online, paginile de portofoliu si tine cont de target si  promotiile acestei perioade de iarna. Informatii suplimentare pentru segmentul de obiecte personalizate gasesti aici.