In aceasta perioada, garsonierele de inchiriat s-au imputinat foarte mult, in principiu pentru ca stundetii au inchiriat foarte multe in urma cu doua luni, cand au inceput facultatea si aveau nevoie de un loc in care sa stea, in lipsa unui loc in caminele studentesti. Oricum, mai sunt cateva oferte de garsoniere de inchiriat pentru cei care au nevoie de o locuinta temporara, o locuinta care sa le ofere un minim de confort si un spatiu minim necesar pentru a-si desfasura toate activitatile legate de casa.

Insa pentru cei care cauta mai mult decat atat, pentru cei care au preferinte in ceea ce priveste amplasarea blocului in care se afla garsoniera, pentru fiecare oferta, este indicata zona in care se afla acestea. Unii isi doresc sa locuiasca mai aproape de locul de munca, de institutia in care studiaza, insa cei mai multi isi doresc sa stea cat mai aproape de centrul orasului sau chiar in centru. Iar daca va ganditi de ce si-ar dori lumea asta, pot sa va spun ca este locul cel mai placut, pentru ca, de obicei, in centrul orasului inca mai sunt urme ale perioadei in care a fost infiintat sau ridicat orasul, ceea ce te face sa te simti mereu intr-o alta atmosfera, mai frumoasa si mai plina de speranta. De asemenea, institutiile importante si bancile si toata lumea se straduieste sa prinda locuri in centru, ceea ce inseamna ca totul iti este la indemana, fara sa fii nevoit sa faci drumuri lungi pentru orice ti-ai dori.

Pentru acestia care cauta garsoniere de inchiriat in Ploiesti intr-o zona cat mai centrala, avem cateva oferte care sa fie pe placul tuturor, oferite de agentia Marshall Imobiliare. Nu sunt foarte multe, dar este cate ceva pentru fiecare. Preturile incep de 160 de euro/luna si ajung pana la 250 de euro/luna pentru chirie, iar acest lucru este influentat, in mod normal, de suprafata garsonierelor, de etajul la care sunt acestea, de vechimea cladirilor si de calitatea mobilierului de care beneficiaza chiriasii, pentru ca toate locuintele sunt complet mobilate, dar de aceasta data acest lucru nu se aplica, decat partial. Garsoniera care este situata la penultimul etaj, la etajul 7 din 8 existente, are cel mai mic pret, in vreme ce o garsoniera care nu are cea mai mare suprafata, face parte din cel mai vechi dintre blocuri, nu are un mobilier nou si modern si nu ofera doua balcoane, asa cum, spre exemplu, se intampla in cazul garsonierei precedente, are cea mai mare chirie.

De aceea, trebuie sa analizati foarte bine ofertele si sa ne comunicati oferta pe care doriti voi sa o plasati pentru aceasta. Agentia poate negocia cu proprietarul pentru dumneavoastra.