A inceput maratonul promotiilor la anvelope de iarna !

AnveloSHOP va ofera in aceasta perioada 5 tipuri de cadouri pe care le castigati pe loc!

 

Promotii anvelope de iarna
Promotii anvelope de iarna

 

 

1. Cumpara 4 anvelope de iarna Goodyear de la AnveloSHOP, cu diametrul mai mare sau egal cu 16 si primesti cadoul perfect pentru distractia in zapada alaturi de familia ta: una din cele 2000 de sanii Zipflracer.

2. Castiga un termos, doua cani termoizolante si sansa de a castiga marele premiu: o excursie la Jocurile Olimpice 2014 ! Comanda 4 anvelope de iarna Continental de la AnveloSHOP si iti oferim pe loc un termos si doua cani termoizolante, inscriptionate ,,Continental”.
La promotie participa toate anvelopele de iarna Continental pentru autoturisme, furgonete sau vehicule 4×4, indiferent de dimensiune, afisate in magazinul online AnveloSHOP.ro.

3. Comanda acum minimum 4 anvelope de iarna Bridgestonede la AnveloSHOP si vei primi un set 3 in 1 ce contine lopata, perie cu racleta si curatator parbriz.

4. Comanda acum minimum 4 anvelope de iarna Pirelli, vei primi un set de iarna ce contine caciula, manusi si fular.

5. Alegeti ACUM 4 anvelope si 4 jante pentru masina dvs si AnveloSHOP va ofera montajul gratuit. Acest montaj este oferit sub forma de discount imediat din valoarea comenzii dvs de 4 anvelope + 4 jante, in functie de tipul de jante alese.

Echipa AnveloSHOP.ro este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope de iarna, anvelope de vara si jante. Suntem dedicati exclusiv comertului online de anvelope noi si jante auto si ne propunem sa oferim produse de calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Magazinul online AnveloSHOP.ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto.

Pentru a vedea intreaga oferta AnveloSHOP de anvelope si jante, accesati www.anveloshop.ro

Cumpara 4 anvelope de iarna Goodyear de la AnveloSHOP, cu diametrul mai mare sau egal cu 16 si primesti cadoul perfect pentru distractia in zapada alaturi de familia ta: una din cele 2000 de sanii Zipflracer. – See more at: http://www.anveloshop.ro/article–promotie-la-anvelope-de-iarna-goodyear-cadouri-pe-loc–2878.html#sthash.wxJLw4HE.dpuf