Vedeta sectorului 1, zona Baneasa din Bucuresti se dovedeste a fii una dintre cele mai ravnite zone in care se cauta case de vanzare fie ca vorbim de case construite de particulari, sau de complexe rezidentiale de case cu conditii premium. Tendinta de crestere a pietei de vanzari case exista de ceva ani, bucurestenii fiind foarte interesati sa evadeze din aglomeratia capitalei intr-o oaza de liniste si confort.

Agentia Regatta Imobiliare vorbeste despre o crestere importanta pentru piata de Case de vanzare zona Baneasa Bucuresti si in general in zona de nord a capitalei, considerata o zona foarte buna in care sa locuiesti, datorita facilitatilor pe care zona baneasa le ofera, printre care putem enumera: Baneasa Shopping City si aeroportul. Printre zonele unde se inregistreaza cele mai bune vanzari de case, putem enumera Gradina Zoologica Baneasa, Jandarmeriei, si zona in care sunt situate Antena 1 si 3.

Considerata o adevarata recordmena pentru piata de case de vanzare din Bucuresti, Regatta Imobiliare mizeaza in continuare pe vanzarile de case din zona Baneasa, o zona premium ce poate genera vanzari importante si care are pe viitor are in continuare posibilitati de dezvoltare foarte mari, zona Baneasa fiind considerata in continuare o zona cu potential in Bucuresti.

In final, ar fi bine daca va cautati o casa de vanzare, consultati oferta agentiei imobiliare Regatta, unde puteti gasi sute de oferte de case de vanzare in Baneasa, pentru toate buzunarele, fiind gata sa satisfaca orice pretentie in materie de case.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat