Produsele profesionale de ingrijire a parului, nu numai ca opresc caderea parului cu ajutorul ingredientelor naturale, ci chiar stimuleaza cresterea. Utilizand un sampon impotriva caderii parului, parul tau va continua sa creasca ani de zile. Dupa ce initial producatorii au oferit sampoane impotriva caderii parului pentru barbati, acum exista tot mai multe sampoane impotriva caderii parului pentru femei. Sampoanele impotriva caderii parului de la farmacii sau supermarket nu pot ajuta cu adevarat impotriva caderii  parului.

La ce te poti astepta de la un sampon impotriva caderii parului?

Pierderea a peste o suta de fire de par pe zi, in medie, nu este neobisnuita si nu are nimic de-a face cu caderea reala a parului. Medicina vorbeste despre caderea parului doar atunci cand numarul firelor de par care cad creste drastic, iar parul devine mai subtire sau chiar se formeaza pete de chelie. Exista numeroase cauze, dar unele dintre ele pot fi legate de sanatatea fizica si de stresul psihologic. Asadar, inainte de a incerca sa stimulezi sau sa reactivezi cresterea parului cu orice produs, ar trebui sa cunosti cauza caderii parului. In mod ideal, ar trebui sa discuti cu medicul tau sau sa cumperi un sampon impotriva caderii parului din magazinul online beautyoneshop.ro. Sampoanele neprofesionale nu te vor ajuta sa stopezi caderea ereditara a parului sau caderea parului cauzata de hormoni.

Asa ca nu te astepta la miracole de la un sampon cumparat din magazinele de cartier. Ce poti astepta de la un sampon impotriva caderii parului profesional sunt urmatoarele:

  • curata scalpul si parul;
  • hraneste scalpul si ii asigura umiditate si substante nutritive;
  • ingredientele naturale promoveaza cresterea parului, limiteaza caderea parului (daca nu exista o cauza ereditara, hormonala sau o boala).

Caderea difuza a parului poate afecta atat barbatii, cat si femeile. Fluctuatiile hormonale, o dieta nesanatoasa, deficientele de vitamine si nutrienti sau o infectie fungica a scalpului pot fi cauza. Stresul psihologic, stresul constant sau o boala tiroidiana pot fi, de asemenea, motivul caderii difuze a parului. Uneori, caderea parului poate fi si efectul secundar al anumitor medicamente. In cazul caderii ereditare a parului, hormonul dihidrotestosteron (DHT pe scurt) poate fi cauza caderii parului – atat la barbati, cat si la femei. Nicio cantitate de sampon pentru caderea parului de la magazin sau de la farmacii nu va face nimic in aceasta privinta.

Acest lucru se datoreaza pur si simplu faptului ca biotina si cofeina nu au niciun efect dovedit asupra echilibrului hormonal. In acest caz, radacinile parului reactioneaza la metabolitul testosteronului, care provoaca treptat atrofierea radacinilor parului. Cel mai bun sampon impotriva caderii parului, intareste radacina si firele si vindeca afectiunea. Nu exista un singur sampon care sa le faca pe toate. Un sampon profesional impotriva caderii parului se va ocupa doar de aceasta problema.

Alege samponul potrivit chiar acum!