Ce trebuie sa stii despre criolipoliza cu pret avantajos

Rezultatele acestor sedinte de criolipoliza – pret accesibil in clinica Fysiogand din Bucuresti vor fi vizibile imediat. La Fysiogand te poti bucura de pachete promotionale la diverse preturi. Cu aceasta procedura, puteti ingheta grasimea nedorita in zonele cu probleme precum burta, coapsele si picioarele etc.

Multe persoane, atat barbati, cat si femei, care au incercat aceasta metoda de criolipoliza la pret accesibil, si-au exprimat o mare satisfactie. Aceasta terapie de remodelare corporala le-a redat increderea si i-a facut sa se simta mai multumiti de rezultate.
criolipoliza pret
Faptul ca rezultatele au fost vazute dupa primul tratament a fost factorul decisiv pentru ca pacientii sa continue acest tratament de criolipoliza. Foarte important, procedura este complet nedureroasa si nu are efecte secundare grave, tocmai pentru ca celulele adipoase sunt inghetate. Echipamentul special folosit in acest proces va realiza acest lucru.

Cum functioneaza criolipoliza

La clinica Fysiogand sedinta de criolipoliza la pret avantajos se realizeaza cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, care permite pacientilor sa obtina rezultate eficiente si de lunga durata. Acest dispozitiv de inalta performanta foloseste un sistem de racire controlat cu patru niveluri posibile de temperatura, pana la -9 grade.

Cu ajutorul unui cap din zona cu probleme, celulele adipoase sunt distruse si apoi eliminate de organism printr-un proces al sistemului limfatic.

Prin urmare, rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile si pot fi prelungite pana la trei luni. In aceasta perioada, este necesar sa urmati un stil de viata echilibrat, o alimentatie sanatoasa si o hidratare adecvata.

In functie de cati centimetri doriti sa eliminati, sunt necesare 1 pana la 3 sedinte la intervale de 6 pana la 8 saptamani.

Cu ce se deosebeste fata de liposuctie

Criolipoliza este o procedura neinvaziva, nechirurgicala, in timp ce liposuctia, este o procedura chirurgicala dureroasa.

Criolipoliza nu necesita anestezie, dar liposuctia necesita anestezie locala sau generala, in functie de zona afectata de grasime si de complexitatea procedurii.

Nu trebuie sa faceti nimic inainte de criolipoliza, dar trebuie sa faceti un set complet de teste inainte de liposuctie si sa evitati complet alcoolul sau pastilele antiinflamatoare sau contraceptive. In cazul liposuctiei, sanatatea pacientului este deosebit de importanta: pielea pacientului trebuie sa fie elastica. Liposuctia este interzisa persoanelor cu diabet, persoanelor cu sistem imunitar slabit si persoanelor cu boli circulatorii sau cardiace.

Intra pe fysiogand.ro sa aflii mai multe despre procedura criolipoliza!