Mozartinno® este un atelier de creatie inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri.

Mozartinno® a fost inaugurat in anul 2008 si a fost primul centru specializat din Romania unde copiii invata muzica inca de la varsta de 4 ani.

Pentru dezvoltarea fara constrangeri a micului artist si deprinderea primelor notiuni muzicale in stransa legatura cu celelalte arte, am dezvoltat o metoda originala de indrumare, denumita „Joaca de-a muzica”®.

17     La Mozartinno® ne imprietenim cu muzica, compozitorii si instrumentele muzicale, invatam sa desenam, sa cantam la pian, chitara si alte instrumente, ne relaxam batand ritmuri la toba, organizam concerte, expozitii, petreceri, tabere de muzica si aventura si participam la concursuri.

Tabara de muzica si aventura Mozartinno® a ajuns in acest an la cea de a treia editie. Un eveniment inedit, ce a incheiat tabara din 2013 a fost concertul micilor pianisti Mozartinno din Pestera Valea Cetatii, Rasnov.

Tinerii muzicieni de la Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno® sunt laureati ai concursurilor nationale si internationale: Cei mai mici pianisti Bucuresti, Romania; Grand Prize Bucuresti, Romania; Viva Piano Sofia, Bulgaria; Festival – Concurs International de pian pentru tineret Villahermosa, Tabasco, Mexic. Cele mai recente premii au fost cucerite de pianistii Mozartinno ® la Festivalul Concurs National Microcosmos Muzical, Gheorgheni, 30 mai-1 iunie 2014.

In afara de cursurile pentru copii, Mozartinno a creat programe adaptate pentru toate varstele si toate gusturile. Cei interesati vor gasi mai multe detalii pe www.mozartinno.ro