Craciunul este un prilej de bucurie pentru toata lumea, iar daca ai avut norocul ca Mos Craciun sa-ti strecoare un Kindle prin multitudinea de cadouri din sacul sau generos, trebuie sa il pui in functiune cat mai repede si sa te bucuri de ceea ce iti poate oferi.

Pentru asta, ai nevoie de un top al celor mai bune carti clasice sau aparute in ultima vreme, pentru a le lectura de pe noul tau reader. Iata cateva lecturi pe care nu le poti rata in urmatoarea perioada:

1.      Haruki Murakami – Padurea norvegiana

Inspirata din titlul unuia dintre cele mai celebre cantece ale nemuritoarei formatii Beatles, Padurea norvegiana a lui Murakami este o poveste despre viata si moarte, despre dragoste si mandrie, despre incapacitatea de a fi mereu alaturi de cei dragi si despre regretele care te pot urmari o viata intreaga. Alegorie de referinte la cantecele anilor ’60 si ’70, cartea scriitorului japonez iti va incinge gadgetul Kindle si iti va capta toata atentia.

2.      Patrick Suskind – Parfumul

Desi o lectura destul de controversata, tocmai pentru ca este presarata din plin cu violenta si brutalitate, cartea lui Suskind a cucerit o lume intreaga si a fost folosita si pentru realizarea unui film cu acelasi nume. Aceasta pune sub lumina reflectoarelor un tanar neobisnuit, cu un simt al mirosului supradezvoltat, a carui dorinta arzatoare este sa creeze parfumul perfect, care sa ia mintile intregii omeniri.

3.      Kurt Vonnegut – Planeta maimutelor

Devenit celebru inca de la lansarea volumului “Abatorul 5”, Vonnegut si-a pastrat standardele in ale scrisului si in cartea sa de nuvele scurte si povestiri denumita “Planeta maimutelor”. Fantastice si presarate cu umor fin si cu ironie din belsug, povestirile lui Vonnegut sunt perfecte pentru a fi citite de pe noul tau Kindle. In plus, sunt scurte si nu au legatura intre ele, asa ca pot fi citite cu usurinta si in mijloacele de transport sau in locurile publice aglomerate.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.