Incarcatorul pentru laptop este un element vital pentru utilizarea acestuia. Indiferent de cat de longeviva ar fi bateria unui computer portabil, aceasta cedeaza dupa cateva ore si poate lasa computerul fara curent tocmai cand ti-e lumea mai draga.

De aceea, majoritatea utilizatorilor de laptop folosesc geanta pentru laptop pentru a depozita si incarcatorul acestuia, iar unii dintre ei sunt atat de precauti, incat isi achizitioneaza si un incarcator de rezerva, pentru cazul in care cel de baza sufera defectiuni sau avarii care ii impiedica functionarea optima. Iata cateva situatii care te-ar putea convinge sa faci si tu o astfel de achizitie:

  1. Ai un animal de companie de varsta mica. In cazul in care este vorba despre un catel sau o pisica, acestia sunt foarte jucausi cand sunt pui si au o tendinta spre a roade orice prind, de la papucii de casa la alimentatorul electric pentru laptop. Cumpara-ti unul de rezerva, nu-ti va strica sa-l ai la indemana cand micile rozatoare te vor lasa fara cel principal.
  2. Esti plecat intr-o delegatie si ai uitat incarcatorul acasa. Daca folosesti laptopul si acasa si la birou, este foarte posibil sa uiti sa iei si incarcatorul cu tine peste tot unde te duci. De aceea, unul de rezerva, pe care sa-l pastrezi in geanta pentru laptop, ti-ar putea fi util in astfel de situatii.
  3. Ti se defecteaza incarcatorul intr-o seara tarzie de duminica. Desigur, magazinele online nu au program, insa curierii ar putea avea. Adevarul este ca nu e usor pentru nimeni sa plece de acasa in toiul noptii la shopping pentru a cumpara un nou incarcator pentru laptop. Mult mai confortabil si mai usor ar putea fi sa ai deja unul de rezerva acasa, pentru a nu intra in panica in astfel de situatii si pentru a nu-ti bate capul prea mult cand se intampla ceva similar.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.