Tin sa va anunt ca aceste jocuri online vin în diferite forme de jocuri rapide simple  sau jocuri de rol intense, de asemenea, cunoscut sub numele de RPG . Când vine vorba de online, cand vine vorba de siguranta jocurilor online , RPG sunt cele de care trebuie sa fii preocupat .
Jocuri Rol
Jocuri de rol , de asemenea, cunoscute sub numele de RPG  sunt pe internet de mulți ani . Mulți oameni sunt familiarizați cu originalul Dungeon și jocul Dragon , care a fost dezvoltat în anii 1970 . Funcția de bază a fost de a permite jucătorilor să -și asume identitatea unui personaj și să joace împotriva altor jucători care asuma propria lor identitate . Jucatorii pot lucra drumul lor prin diferite scenarii din lumea imaginară .

Cum calculatoarele și Internetul au evoluat , de RPG au plecat virtuale și sunt acum on-line . Există mai multe tipuri de a alege, bazate pe teme și ele sunt doar la un click distanta . De fapt , există un nou acronim pentru a explica versiunea online – MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role-Playing Game ) . Doar tastarea RPG sau MMORPG-ul în orice motor de căutare pe Internet va returna mai multe rezultate pentru jocuri decât v-ar pasa vreodată să știți . Una dintre cele mai populare este RuneScape.

Ca și alte activități on-line , astfel de jocuri sunt foarte dependență și se va ocupa jucători de ore . Un domeniu de interes este, spre deosebire mesei de RPG de la 70 de oameni joc RPG joci împotriva oamenilor care nu le cunosc .
SISTEME DE JOC VIDEO
Multi parinti fac un efort conștient pentru a menține computerele din dormitoare copiilor lor , dar niciodată nu ia în considerare consola de jocuri video.

De unități , cum ar fi Microsoft Xbox 360 și Nintendo Wii face mai mult decât juca doar jocuri – acestea sunt sisteme de computere cu capabilități de rețea care pot accesa Internetul . Chiar dacă nu conectați aparatul la conexiunea la Internet acasa printr-un cablu de rețea unele sisteme pot accesa în continuare rețele fără fir . Asta-i drept – mic Johnny poate sta potențial în dormitorul său , folosind consola sa de jocuri și de a vă conecta la rețea fără fir negarantate unui vecin și naviga pe Internet fără ca cineva să știe .

În plus , aceste unități au potențialul de a se conecta la un serviciu de Internet on-line care permite comunitatilor de jocurionline.us pentru a juca împotriva altor jucători cu același echipament . Jucătorii pot da mesaje reciproc sau să instaleze un webcam și set de căști sau microfon pentru jucători de a vedea și de a vorbi unul cu altul . Da , există prădători adulți în aceste comunități , de asemenea . Serviciul Microsoft este numit LIVE și pot fi accesate pentru o taxă pentru servicii anual . Serviciul de live este de asemenea disponibil pentru jucătorii care folosesc computerul lor pentru a interacționa.