In zilele noastre, un laptop Euro 200 este de importanta aproape vitala pentru studenti. Importanta acestuia deriva din multifunctionalitatea lui: accesul la toate informatiile necesare privind Universitatea la care sunt inscrisi, comunicarea rapida cu colegii si profesorii privind temele si proiectele propuse si nu numasi pentru studii, dar, de asemenea, pentru activitătile lor suplimentare cum ar fi chat, jocuri, filme, muzică si multe altele.

In cazul în care sunteti în căutarea unui laptop Euro 200  cu un design modern si performant, potrivit pentru studenti si care sa fie si rezistent, atunci urmariti lista laptop-urilor propusa de noi. Si nu va faceti griji, le-am inclus doar pe cele ale caror caracteristici sunt potrivite pentru mediul universitar si am creat o lista cu 5 cele mai bune laptop-uri Euro 200 in 2013.

Deci, esti gata să cumperi un laptop Euro 200 potrivit pentru studenti si mediul educational? Ei bine, atunci haideti să începem cu lista de cele mai bune laptop-uri pentru săli de clasă, cămin si campus.

5.  Acer Extensa 5220

laptop-euro-200-acer-extensa-5220

Acest laptop Euro 200 de generatie noua este, fără îndoială, perfect pentru studenti, si acum este si mai redus la pret, si merita din punct de vedere al fiabilitatii. Acesta este în întregime din aliaj de aluminiu si cântăreste mai putin de 1,5 Kg. Este dotat cu un procesor din familia Intel cu CPU Core 2 Duo, 2GB DDR2 RAM, sistem de operare instalat Windows Vista si o baterie care functioneaza pana la aproximativ 7 ore. Deci, dacă nu sunteti în căutarea să facă un compromis cu performanta, atunci acesta este laptop-ul cel mai recomandat pentru studentii din mediul universitar.

4. Lenovo ThinkPad

laptop-euro-200-lenovo-thinkpad

Lenovo ThinkPad ar putea fi un pic mai scump, dar dacă vă puteti permite, atunci sa stiti ca isi merita toti banii. Acesta este cu sigurantă pentru acei oameni a căror întreagă viată si carieră trece prin laptop, asa ca daca esti unul dintre cei care sunt non-stop conectati la un calculator, atunci acest lucru este cel mai potrivit laptop Euro 200  pentru tine. Specificatiile de ThinkPad sunt upgradate, acesta fiind dotat cu procesor Intel, 4GB RAM si placă grafică NVIDIA. Este cu sigurantă cel mai recomandat tip de laptop Euro 200 pentru orice elev, dar din cauza pretului ceva mai ridicat nu toată lumea este capabila  să si-l permita, asta fiind singurul motiv pentru care nu este pe partea de sus în lista noastră.

3. Dell Latitude XT Tablet PC

laptop-euro-200-dell-latitude-xt-tablet-pc

Dell Latitude XT ar putea, în general, convinge si are potentialul de a face genul Tablet PC atractiv pentru toti  utilizatorii de notebook-uri. Ecranul tactil permite introducerea datelor folosind degetele sau stylus-ul furnizat. După unele practici, puteti controla foarte rapid aplicatiile standard fără ajutorul mouse-ului. În plus, vă puteti bucura de avantajul dimensiunii compacte si de mobilitatea mare oferita, plus intrarea rapidă de note si desene, lucru imposibil de facut un notebook obisnuit.  Punctul culminant al Dell Latitude XT PC este, fără îndoială, ecran tactil cu LED-uri cu calibrare foarte buna si, de asemenea, luminozitate foarte buna. Aceasta lucru permitand functionarea în aer liber, precum si utilizarea ca ecran de notebook obisnuit, cu o reprezentare a imaginii foarte buna.

2. Dell Latitude E5530

laptop-euro-200-Dell-Latitude-E5530

Latitude E5530 este un laptop Euro 200 business, dar foarte potrivit pentru studenti datorita caracteristicilor solide de care da dovada, exceland în mai toate domeniile care contează. Acesta oferă o gamă largă de optiuni de conectivitate, inclusiv două porturi USB 3.0 si compatibilitate cu docking-staion de calitate si accesorii. Acesta dispune de o tastatură fenomenala cu iluminare din spate si touchpad confortabil pentru a complimenta panoul LCD mat, mult mai performant decat media de pe piata. De fapt, grafica integrata este atât îmbunătatita cu Intel HD Graphics 4000, ca este în întregime posibil sa joci mai multe jocuri de gama medie pe termen mediu si setări low cu frame-rate-uri fluide.

1. Apple MacBook 5,2

laptop-euro-200-apple-macbook-5,2

Cum am spus mereu, nimic nu se compara cu laptop-urile Apple si, da, pentru studenti de asemenea, Apple MacBook Air 13 „poate fi perfect. Acesta a fost lansat recent de Apple si a devenit una dintre cele mai cautate tipuri de laptop Euro 200, intr-un timp relativ scurt. Specificatiile acestui MacBook sunt, evident, foarte puternice si vine cu 4GB memorie RAM, procesor Intel Core 2 Duo si spatiu de stocare 160GB. Pretul actual de Apple MacBook este acceptabil, iar performantele sunt pe masura asteptarilor din partea unui brad de renume international.