Recofert, casa de expeditii romaneasca, isi continua serviciile de transport marfuri, la nivel intern si international, mizand, in continuare, pe calitate, profesionalism, siguranta, corectitudine si rapiditate.

Transporturile de marfuri efectuate in ultima perioada de catre casa de expeditii Recofert s-au rezumat la produse alimentare si non-alimentare (bere, apa minerala, produse congelate si refrigerate), produse metalurgice, ingrasaminte chimice, materiale de constructii, prefabricate din beton, etc. Marfurile au fost transportate pe teritoriul Romaniei si in afara acesteia, transporturile efectuandu-se in conditii optime de siguranta si promptitudine.

Despre Recofert

Recofert este o casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, ce efectueaza expeditii si transporturi de marfa pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

Managementul si logistica companiei au cunoscut imbunatatiri de-a lungul timpului iar serviciile profesionale se datoreaza experientei acumulate in urma solicitarilor venite din partea clientilor. Echipa Recofert se dezvolta constant si este la curent cu tot ce inseamna nou in domeniul transportului de marfuri. Aceste aspecte contribuie la garantarea unor servicii bazate pe calitate si profesionalism.

Intelegem intotdeauna nevoile clientilor nostri pentru ca suntem o casa de expeditii care pune pe primul plan interesele celor care apeleaza la servicii noastre. Firma noastra de transport marfa raspunde cu profesionalism oricaror solicitari si propune consultanta gratuita si personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai adecvate solutii.

Principala deviza pe care se bazeaza compania Recofert este aceea de a se inclina la cerintele solicitantilor intrucat operativitatea si punctualitatea ocupa un loc important in ceea ce priveste activitatea acesteia.

Informatii Contact:

SC RECOFERT SRL Braila

Adresa: Str. Oborului, nr.4

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Web: www.casa-de-expeditii.ro