Un dormitor pentru copii in stil contemporan trebuie sa fie un spatiu primitor si linistit, destinat odihnei. Mai exact, trebuie sa fie acel spatiu in care cel mic sa isi poata incarca bateriile pentru a doua zi.

Copilul trebuie sa se simta in deplina siguranta si sa aiba la indemana toate jucariile si produsele de care are nevoie. Chiar daca dimensiunile dormitorului sunt destul de mici nu trebuie sa uitam ca decorarea camerei trebuie sa se realizeze cu mult farmec.

 

„The essence of interior design will always be about people and how they live. It is about the realities of what makes for an attractive, civilized, meaningful environment, not about fashion or what’s in or what’s out. This is not an easy job.” ALBERT HADLEY

 

Care sunt caracteristicile unui dormitor pentru copii in stil contemporan

 

Culorile neutre fac diferenta

Nuantele neutre sunt cele mai potrivite pentru un dormitor pentru copii. Acestea amplifica vizual spatiul si reflecta mult mai bine lumina naturala. Tavanul de un alb imaculat si peretii intr-o nuanta deschisa nu vor face decat sa ofere mai multa armonie si mai mult echilibru intregii amenajari.

 

Iluminatul are un rol important

Iluminatul are un rol important si ofera impresia unui spatiu mai mare. Ferestrele cu dimensiuni mari sunt ideale pentru o camera de copii, deoarece vor oferi mai multa caldura si lumina incaperii. Orice copil care nevoie de o camere in care sa se simta confortabil si in care sa se incarce cu energie. Cu cat camera acestuia este mai luminoasa, cu atat cel mic se va simti mai energic.

 

Sifonierul trebuie sa fie incapator

Orice dormitor are nevoie de un sifonier. Acelasi lucru este valabil si pentru un dormitor de copii. Cu siguranta spatiile de depozitare sunt importante, iar sifonierul este astfel, o piesa de mobilier esentiala.

 

Elementele decorative au importanta lor

Cutiile de depozitare, dar si multe alte decoratiuni ii vor insufleti spatiul celui mic. Cu cat camera este mai mult decorate, cu atat copilul va avea parte de o ambianta mai placuta. Putem chiar sa ne folosim de perne decorative cat mai bine alese pentru a da un aer mai vesel si plin de farmec.

Putem alege elemente decorative care sa aiba un rol dublu, de infrumusetare al locuintei, dar si unul util, mai exact de depozitare. In acest mod toata lumea va fi multumita.

 

Pe Primas.ro vom gasi piesele de mobilier de care avem nevoie

Atunci cand ne dorim sa avem parte de un dormitor pentru copii cat mai bine decorat, Primas.ro ne poate ajuta sa obtinem tot ce ne dorim. Toate colectiile disponibile pe Primas Home se bucura de o calitate iesita din comun, dar si de o rezistenta pe masura. Designul acestora este unul inedit, astfel incat sa poata fi pe placul si celor mai pretentioase persoane.

 

“If you want a golden rule that will fit everything, this is it: Have nothing in your houses that you do not know to be useful or believe to be beautiful.” William Morris