Dormitorul este spatiul in care ne conservam energia dupa o zi obositoare de munca. Acesta este micul nostru lacas de liniste si de pace. Un dormitor matrimonial trebuie sa emane confort, sa fie grandios si luxos.

Putem obtine cu usurinta o ambianta eleganta care sa ne reflecte personalitatea si care sa ne reprezinte.

Prin ce putem distinge un dormitor in stil contemporan?

Amenajarile in stil contemporan sunt calde si placute si prin designul lor, indeamna la contemplare si la relaxare. Un dormitor in stil contemporan se face remarcat prin:

  • Accente de culoare tot mai vii
  • Diversitatea texturilor si a finisajelor
  • Claritatea structurii
  • Piese de mobilier cu forme geometrice cat mai multe
  • Obiecte in numar mic dar functionale
  • Tehnologie avansata

Piesele de mobilier alese cu multa atentie in stil contemporan

Dormitorul este un loc destinat relaxarii. Piesele de mobilier prezente in dormitor trebuie sa fie unele calitative si cu o cromatica calda si deschisa. Este recomandat sa nu aglomeram aceasta camera cu piese de mobilier inutile care nu ne vor folosi.

Colectiile Primas Home ne vor ajuta de fiecare data sa avem parte de un dormitor perfect. Colectia Karizma prezenta pe Primas.ro ne va aduce de fiecare data armonie si relaxare in dormitor. Liniile fine si eleganta acestei colectii nu va face decat sa ofere mai multa armonie si mai mult rafinament incaperii.

Paleta cromatica perfecta a unui dormitor in stil contemporan

Culoarea intr-un dormitor este foarte importanta. Pentru dormitorul matrimonial sunt recomandate culorile calde si luminoase care sa aiba parte de un echilibru cromatic. Nu trebuie sa aglomeram dormitorul cu multe piese de mobilier sau cu decoratiuni prea multe. De asemenea, este recomandat sa evitam culorile puternice.

Accesoriile necesare pentru dormitor in stil contemporan

Accesoriile precum pernele nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor. Nu trebuie sa uitam de draperii, storuri sau de jaluzele care ne vor putea ajuta sa avem parte de o locuinta mai armonioasa. Cu siguranta  ne dorim ca pe timpul zilei sa blocam lumina din exterior pentru a avea parte de o ambianta mai relaxanta.

Iluminatul dormitorului in stil contemporan este esential

Lumina este un factor important mai ales in camerele in care exista putina lumina naturala si pentru a crea o atmosfera exclusivista sunt recomandate plasarea mai multor corpuri de iluminat.

Daca dormitorul nostru nu este foarte mare, este recomandat sa folosim cat mai multe oglinzi. Putem chiar sa optam pentru piese de mobilier deschise la culoare, astfel incat spatiul sa fie cat mai delicat.

 

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de un dormitor contemporan perfect

Putem sa apelam la Primas Home cu cea mai mare incredere ori de care ori dorim sa avem parte de o locuinta perfect echilibrata. Avem nevoie de piese de mobilier care sa ne completeze locuinta si care sa ne ajute sa avem parte de mai multa armonie in locuinta noastra. Piesele de mobilier sunt cele care dau viata locuintei noastre.