Art Deco este un stil de design interior care poate fi adoptat cu usurinta in living. Liniile sunt geometrice si sunt indraznete. Accesoriile luxuriante, dar si piesele de mobilier calitative ne vor ajuta sa realizam o atmosfera perfecta.

Stilul Art Deco este un stil de design interior care trebuie sa fie analizat pana la cele mai mici detalii. Alegerile pe care le facem in privinta pieselor de mobilier trebuie sa fie facute cu stil.

 

Care sunt caracteristicile stilului Art Deco

Putem avea parte de un living in stil Art Deco daca vom pune accent pe cele mai mici detalii. Frumusetea acestui stil se regaseste in elemente, dar si in piese de mobilier care au forme inedite.

 

Paleta cromatica utilizata

Un living in stil Art Deco poate avea parte de o paleta cromatica sofisticata. Culorile pe care le putem utiliza trebuie sa fie unele luxuriante si sa completeze intr-un mod aparte livingul. Ne putem folosi cu cea mai mare incredere de nuante precum: negru, maro, mov, albastru, verde smarald sau nuante perlate. Toate aceste nuante pot sa completeze livingul intr-un mod aparte.

 

Animal-printul se poate utiliza cu incredere

Accesoriile animal print sunt cu siguranta unele pe care le putem utiliza intr-un living in stil Art Deco. Putem sa alegem un fotoliu tapitat cu animal-print sau cateva accesorii pe care sa le putem integra cu usurinta in design. Mai putem folosi cateva perne animal-print care ne vor completa cu siguranta aspectul final al locuintei.

 

Iluminarea este esentiala

Livingul este o incapere care indeamna la relaxare si la contemplare. Este locul in care ne putem strange cu familia si in care putem socializa. Atmosfera prezenta in living trebuie sa fie una relaxanta si placuta si in acelasi timp, sa ne ofere mai multa modernitate.

 

Corpurile de mobilier trebuie sa fie alese cu atentie

Corpurile de mobilier pot avea parte de forme total neobisnuite si care sa competeze tot mai mult designul final. Toate piesele de mobilier din living trebuie sa aiba forme extravagante. Putem alege cu cea mai mare incredere o masuta cu o forma aparte, iar livingul noastru va avea de castigat. Cu toate astea, este recomandat sa pastram un echilibru. Cu cat vom avea parte de mai putine piese de mobilier, cu atat vom avea o senzatie mai mare de libertate.

 

Accesoriile sunt esentiale

Accesoriile sunt foarte importante si au forme geometrice aparte. Tablourile si decoratiunile pot face parte din atmosfera creata in living. Avem nevoie sa facem inca de la inceput cele mai bune alegeri. Cu cat vom avea parte de mai multe accesorii in living, cu atat ambianta creata va fi mai perfecta si mai eleganta.

 

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de un living extraordinar

Pe Primas Home vom gasi de fiecare data cele mai calitative colectii care sa ne ofere de fiecare data o ambianta calda si placuta. Livingul nostru are nevoie de cele mai bune alegeri si de o echipa de designeri de interior care sa ne indrume in alegerea celor mai potrvite colectii.