Serviciile de vidanjare au un rol indispensabil vietii cotidiene moderne, dovedindu-si incontestabil necesitatea atat in spatiile urbane cat si in cele rurale.

Sisteme de canalizare au nevoie de vidanjare si verificare permanenta a tevilor si conductelor pentru a fi feriti de evenimentele nedorite precum infundarea canalelor de scurgere sau spargerea tevilor.

Pe langa disconfortul creat locatarilor o functionare defectuoasa a sistemelor de canalizare poate duce la raspandirea mai multor boli.

Daca rezolvarea unor astfel de situatii pe cont propriu poate reprezinta o adevarata provocare, pentru o echipa de specialisti in servicii de vidanjare lucrurile nu mai stau la fel.

O firma specializata in servicii de vidanjare si desfundare canalizare dispune de o flota completa de autospecialele de vidanjare, prin intermediul careia se pot efectua servicii de vidanjarea in zonele greu accesibile atat din punct de vedere al spatiului cat si din punct de vedere al limitei de greutate permisa de lege.

Aqua Sewer Services dispune de personal calificat si bine instruit ce reuseste de fiecare data sa duca la indeplinire orice obiectiv, indiferent ca este vorba servicii de vidanjare, desfundare canalizare cu presiune, inspectie video a canalizarilor prin camere CCTV sau servicii de neutralizare deseuri.

Activitatea desfasurata de Aqua Sewer se desfasoara pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, insa la cerere serviciile pot fi si in alte zone.

Daca sunteti in cautarea unei echipe specializate in furnizare de servicii de vidanjare in Bucuresti si Ilfov, Aqua Sewer dispune de o  echipa completa ce se poate ocupa de vidanjarea canalizarii sau foselor septice.

De asemenea, specialistii Aqua Sewer pot fi contactati prin intermediul urmatoarelor date:

Tel: +4 0729 766 530
Email: office@aqua-vidanjare.ro