Unul dintre echipamentele care nu pot lipsi de pe un santier de constructii este schela metalica. Acum ai posibilitatea sa o si inchiriezi, nu doar sa o cumperi, asigurandu-te ca activitatea ta profesionala se va desfasura in cea mai buna siguranta. De unde o inchiriezi si cum poti obtine cel mai bun pret?

Desi exista o mare varietate de furnizori care activeaza pe piata, este foarte important sa te asiguri ca vei lua cea mai buna decizie, in raport cu bugetul de care dispui, dar fara sa periclitezi gradul de siguranta al muncitorilor. Sub nicio forma nu trebuie sa optezi pentru pretul scazut in detrimentul calitatii, ci scopul este sa gasesti cel mai bun raport dintre calitate si pret, optimizandu-ti astfel cheltuielile lunare si grabind ritmul lucrarii.

 

Colaboreaza cu furnizori de echipamente de constructii cu experienta

Experienta este un element cheie in domeniul constructiilor, fie ca vorbim despre personalul specializat de pe santiere, fie ca ne referim la furnizori, cum sunt cei de echipamente de constructii. Este foarte important sa te asiguri ca activeaza pe piata de suficient de mult timp, incat sa poata veni in intampinarea ta cu oferte si variante multiple de produse. Minim 10 ani de experienta este un indicator pe care trebuie sa il urmezi, daca vrei sa te tii departe de eventuale surprize neplacute cauzate de lipsa de experienta a companiei. Cu cat exista de mai mult timp pe piata, cu atat va stii mai bine sa raspunda la nevoile tale.

 

Asigura-te ca in pret este inclusa si manipularea, respectiv transportul

Pretul final solicitat de furnizorul de echipamente poate include facilitati extrem de importante, precum: transportul si manipularea sau asistenta tehnica in montaj. Nu toate companiile de inchiriere le ofera, iar unele dintre ele solicita diverse taxe aditionale. Atunci cand primesti oferta de pret, solicita informatii despre serviciile si produsele care se incadreaza in acest buget, respectiv facilitatile pe care le ai daca vei inchiria schela de la respectiva companie. In plus, tine cont de faptul ca este posibil sa beneficiezi de bonificatii diverse, daca vei inchiria constant de la respectiva firma, pe termen mediu si lung. Merita!

 

Vezi ce alte produse mai inchiriaza respectiva companie si daca poti beneficia de un pachet

Nu doar schele metalice poti inchiria de la furnizorii de echipamente de constructii, ci o mare diversitate de alte produse si utilaje, cu un rol esential pe santiere. Costurile de inchiriere se pot amortiza rapid, in functie de oferta pe care o poti obtine. Ia in calcul posibilitatea de a inchiria mai multe echipamente de la acelasi furnizor si vezi care este beneficiul pe care il poti obtine. Este posibil sa primesti un discount care te va ajuta sa iti eficientizezi costurile. In plus, scapi de cheltuielile pentru depozitarea echipamentelor proprii, mai ales atunci cand iti desfasori activitatea in variate locatii din Romania, nu in acelasi loc.

 

Inchiriaza o schela metalica de la compania Lucinvest.ro si vei avea toate avantajele

Specialistii in constructii recomanda compania Lucinvest.ro, o firma care exista pe piata inca din anul 2006, timp in care s-a implicat in cele mai mari proiecte rezidentiale din tara. Oferta de produse pusa la dispozitie de Lucinvest.ro atat pentru inchiriere, cat si pentru achizitie, este foarte vasta.

Poti cumpara sau poti apela la serviciul de inchiriere schele metalice de interior, sau un model de exterior, dar si varianta reglabila, la pret bun.