Template-ul pe care il alegi pentru un site are un impact major asupra aspectului sau final. De aceea, trebuie sa te gandesti la expresia pe care vrei sa o oferi site-ul tau si apoi sa alegi cel mai bun design. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi cel mai bun template.

Poate fi destul de dificil sa alegi un template pentru propriul site. Daca nu esti un designer web, este posibil sa ai indoieli cu privire la expresia cea mai buna pentru afacerea ta. Exista o gama foarte mare de template-uri de site-uri din care poti sa alegi, iar acest lucru poate face ca alegerea sa fie mai complicata.

Template-urile de site-uri web sunt un veritabil cadou atunci cand vorbim de creare site web Bucuresti, rapid si ieftin. Exista multe tool-uri soft cate te ajuta sa gasesti un astfel de template cat mai apropiat de ceea ce vrei sa comunice afacerea ta.

In primul rand, alege latimea continutului

Unul din cele mai importante trei lucruri de avut in vedere este latimea continutului. Design-urile de template-uri ofera de obicei doua tipuri de latime de continut. Unul din ele este boxed width, iar cel de-al doilea este full width (latime completa). Designul cu latime completa/ full width va extinde imaginea pe tot ecranul, in timp ce box width va avea un cadru vizibil.

Cu toate ca acest aspect poate parea nesemnificativ, in realitate el este important. Prima varianta va face continutul sa para fara final, in timp ce a doua varianta va incadra mai bine continutul. Deci, regula generala este ca latimea completa este pentru design-urile creative si contemporane, in timp ce latimea boxed este pentru design-ul mai clasic.

Design-ul barei de meniu

Apoi exista aceasta bara de meniu la fel de importanta. Este o alta decizie critica de proiectare pentru ca utilitatea site-ului are o importanta extraordinara. Trebuie sa tii cont de tipul, pozitia si layout-ul barei de meniu. Acesta este unul din instrumentele principale ale site-ului tau, iar utilizatorii il vor folosi intens pentru a naviga prin mai multe pagini. Iata motivul pentru care ar trebui sa-i acorzi mai multa atentie.

Antetul homepage-ului

Alegerea antetului potrivit pentru pagina de start tine de tipul afacerii. Unele au imagini statice, altele au prezentari de diapozitive sau videoclipuri. Acest antet va fi elementul de pe site care va comunica viziunea afacerii in mod direct. Este primul lucru pe care il vad utilizatorii. De aceea, trebuie sa exprime cat mai fidel ce este si ce face afacerea ta.

Prin urmare, ar trebui sa alegi un design simplu si curat. De asemenea, alege culori usor de sesizat, dar care nu sunt stralucitoare. Nu uita ca paginile trebuie sa fie ierarhizate, pentru a permite utilizatorilor sa afle rapid ce este mai important in site. Totul trebuie sa fie simplu si curat pentru a nu deruta utilizatorii.

Tine cont de aceste trei lucruri si vei putea gasi template-ul perfect pentru afacerea ta. Daca ai nevoie de un profesionist pentru creare site web Bucuresti, alege PMV Media.