Cresterea nivelului de trai si extinderea zonelor urbane a dus la necesitatea crearii unui sistem indispensabil vietii si anume canalizarea.

Rolul canalizarii este acela de transfer al deserurilor pentru deversarea apelor uzate, motiv pentru care mentenanta acesteia necesita o atentie sporita pentru evitarea situatiilor neplacute (infundarea canalizarii, spargerea tevilor, refularea etc.)

Indiferent ca vorbim de dimensiunea locatiilor sau de sectorul din care face parte (comercial, public sau privat), de canalizare si fosele septice trebuie sa ocupe fiecare proprietar de spatiu. Aqua Sewer ofera servicii de vidanjare si de intretinere la un grad ridicat de calitate. Pe langa acesta, dispunem de utilaje performante si o vasta experienta in efectuarea lucrarilor de mentenanta si de vidanjare a canalizarilor.

Printre principalele noastre atributii pe care le putem indeplini, putem aminti:
– vidanjarea canalizarilor
– vidanjarea foselor septice
– desfundarea canalizarilor
– efectuarea de inspectii video cu sisteme de supraveghere CCTV pentru identificarea problemelor avute de canalizari
– neutralizarea deseurilor

Lipsa de intretinere a canalizarilor si foselor septice pot crea mari disconforturi pentru proprietari. Pe langa problemele cauzate de functionarea defectuoasa a canalizarii, lipsa mentenantei poate duce la spargerea tevilor de canalizare iar afectarea acestora poate ajunge pana la necesitatea schimbarii contuctelor sau chiar la refacea canalizarii.

Vidanjarea si intretinerea canalizarii trebuie efectuata permanent in functie de dimensiunea spatiului de stocare a rezervorului pentru reducerea deseurilor adunate, eliminarea micro organismelor dezvoltate si pentru cresterea duratei de viata a conductelor si foselor septice.
Pentru acest lucru este important sa alegem o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in furnizarea serviciilor de vidanjare care sa lase in urma un spatiu igienizat, sanatos si corespunzator activitatii desfasurate de proprietari.

Daca sunteti in cautarea unei echipe specializate in furnizare de servicii de vidanjare in Bucuresti si Ilfov, Aqua Sewer dispune de o echipa cu o vasta experienta, echipa care se poate ocupa non stop de vidanjarea canalizarii sau foselor septice.

De asemenea, specialistii Aqua Sewer pot fi contactati prin intermediul urmatoarelor date:

Tel: +4 0729 766 530
Email: office@aqua-vidanjare.ro