Datorita imposibilitatii de conectare la sistemul public de canalizare, tot mai multe persoane aleg sa foloseasca fosele septice pentru colectarea apei, motiv pentru care serviciile de vidanjare sunt din ce in ce mai cautate. Fosele septice au ca rol principal, colectarea apei menajere in gospodarie, precum si colectarea rezidurilor menajere.

Avand in vedere faptul ca rezidurile colectate raman in interiorul foselor septice este necesara golirea periodica a acestora pentru a putea fi folosita in continuare. Acest lucru este influentat de gradul de utilizare si dimensiunea fosei septice.

Aqua Sewer ofera servicii de vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti si Ilfov cu autospeciale moderne ce pot patrunde cu usurinta in zonele cu limita de greutate sau in diferite cartiere centrale. Pentru aceste servicii suntem autorizati de catre Autoritatea Nationala de Mediu in domeniul colectarii si epurarii apelor uzate.

Pe langa serviciile de vidanjare oferite, echipa noastra ofera servicii de desfundare canalizare cu utilaje performante de inalta presiune.

Desfundarea canalizarii cu jetul de presiune prelungeste viata de utilizare a tubulaturii efectuandu-se decolmatare ampla a canalizarii. Din gama de serviciilor de desfundare canalizare cu presiune fac parte: desfundare canalizare, desfundare tevi scurgere, conducte, wc-uri, chiuvete, decolmatare canale si camine decantoare.

De ce sa apelezi la Aqua Sewer?

Pe o piata cu multe firme de profil, Aqua Sewer se diferentiaza prin experienta in domeniu, personal calificat, preturile atractive ale serviciilor oferite si autospeciale moderne.

Daca ai nevoie de o firma de vidanjare si desfundare canalizare cu presiune, ne puteti contacta la numarul +4 0729 766 530 sau pe adresa de email office@vidanjarecanalizare.ro