Oameniii vorbesc si vor face asta mereu. Problema este ca vorbesc despre orice si despre oricine, fara a fi in cunostinta de cauza in multe cazuri. Unele vorbe spuse in nestire, care sunt eronate, pleaca mai departe si astfel apare barfa si informarea gresita a oamenilor cu privire la varii aspecte.

Nici o barfa nu are la baza o informatie verificata, din surse sigure, pentru ca de cele mai multe ori aceste vorbe, care sunt complet diferite de un schimb de informatii veridice, nu au la baza nici macar un strop de adevar. Mai trist este faptul ca intrigile, scandalurile si denigrarea unor persoane sunt subiecte de interes principal, fapt pentru care astfel de informatii neadevarate circula cel mai repede. La fel este si atunci cand se vorbeste despre videochat. Multi poate nici macar nu stiu ce inseamna, ce presupune si ce reprezinta, dar au trait o viata cu ideea ca este gresit si “strigator la cer” chiar, motiv pentru care au invata sa arate cu degetul in stanga si in dreapta.

O informatie eronata ajunge cel mai repede la publicul tinta

Tocmai din dorinta aceasta de a afla scandaluri si vorbe urate, intrigante, oamenii primesc foarte usor detalii gresite si la cred si astfel au aparut si aceste mituri despre videochat. Multi cred ca angajatele de la un astfel de studio de videochat lucreaza astfel poate din obligatie. Noi stim ca la studioul nostru, MySecret Studio exista un parteneriat intre noi si angajate, alaturi de un respect reciproc si o placere de a veni la munca, pentru fiecare dintre ele.

O informatie eronata ajunge repede la publicul tinta pentru ca cei care cred astfel de lucruri sunt usor de manipulat. Din acest motiv, demontam astazi cinci mituri despre videochat pentru cei care aleg adevarul in detrimentul vorbelor aruncate care nu au o baza concreta.

Cinci mituri despre videochat

1.Este un job la negru.

A lucra la negru inseamna fara contract, fara taxe platite la stat, deci fara carte de munca. La firma nostra fiecare angajata are un contract de munca, fiind complet legal tot procesul. Vechimea in munca va rula si pensia va fi asigurata. Alaturi de aceasta, angajatele au si asigurare de sanatate, deci tot ce detine orice alt angajat din alte domenii de munca. Astfel oferta de angajare la videochat pe care o punem la dispozitia celor interesate este avantajoasa si de luat in considerare. 

2.Program de lucru greu.

Cei care lucreaza la birou au un program de 8 ore, cu o ora pauza de masa. Exact la fel lucreaza si angajatele MySecret Studio. Un program normal pe care il urmeaza. Mai mult decat atat exista 3 schimburi din care pot alege cum vor sa lucreze.

3.Este acelasi lucru cu practica celei mai vechi meserii din lume.

Acea practica este complet ilegala si presupune contacte intime cu persoane necunoscute. In videochat nu exista contact fizic deloc cu clientii, ci totul se intampla online si totul decurge exact cum isi doresc angajatele. Nu sunt obligate sa indeplineasca nimic din ce nu vor.

4.Angajatele au un IQ scazut.

Avand in vedere ca studente la facultate lucreaza la noi si faptul ca trebuie sa stie sa vorbeasca engleza, acest mit este complet fals. Toate temele de discutie pe care le abordeaza pornesc de la o baza, pe care cu toate o au. In caz contrar nu ar putea purta discutiile atat de elevate cu clientii.

5.Afecteaza imaginea.

Confidentialitatea este asigurata 100%. Serverele nu pot fi accesate din tara sau din alte zone in care angajata nu doreste sa aiba acces. Alegerea este a ei si de acest lucru se ocupa echipa noastra.

Toate informatiile primite trebuie verificate si preconceptiile despre videochat au aparut strict din barfe si zvonuri. Alegeti sa va documentati de la surse sigure.