Colecția de mobilier urban modern, durabil și rezistent de pe site-ul waterboyz.ro este de o simplitate în armonie cu natura și este o soluție ideală pentru perimetre de locuințe, parcuri și piețe – locuri cu multă verdeață și elemente naturale în împrejurimi. Cu o astfel de colecție vei echipa în mod cuprinzător orașul și este o investiție pe termen lung. Colecția oferă multe versiuni de bănci urbane cu spătar și fără spătar, ansambluri de bănci, ansambluri de mese și scaune cu spătar și fără spătar într-un singur modul, coșuri stradale diverse modele, suporturi pentru flori, diverse dimensiuni și forme. Produsele din colecția waterboyz.ro se combină perfect cu împrejurimile și fac din investiție un loc prietenos și funcțional.

O combinație neobișnuită de lemn și oțel

Eleganța poate avea multe fețe. Uneori este suficient să combini forme geometrice simple cu materiale clasice precum lemnul și oțelul. Datorită caracterului său universal, mobilierul urban de pe waterboyz.ro va funcționa bine în orice cadru. Sunt, de asemenea, soluții pentru spații neobișnuite – bănci metalice sau din lemn (cu și fără spătar), coșuri de gunoi pentru parcuri și mese de șah sunt disponibile în mai multe variante, și datorită acestui lucru, le poți adapta cu ușurință în locuri neobișnuite, cum ar fi fântâni sau paturi de flori. Aceasta este o colecție tipic urbană și fiecare dintre aceste elemente va face un spațiu și mai funcțional și mai prietenos pentru rezidenți.

Suporturi pentru flori

Verdeața din mediul urban necesită îngrijire și protecție specială. Prin urmare, atunci când se crează suporturi pentru flori, se folosesc soluții care permit dezvoltarea corectă a plantelor, facilitează transferul ghivecelor și îngrijirea plantelor naturale. Datorită suporturilor pentru flori, nu numai plantele vor apărea în locuri în care ar fi imposibil să le plantezi în pământ, dar și valoarea estetică a împrejurimilor va crește. Suporturile pentru flori sunt recomandate în special pentru mediul urban, care nu numai că oferă siguranța plantelor, ci se și potrivesc perfect și cu alte elemente ale arhitecturii urbane. Natura va fi perfecta cu  suporturi pentru flori de la waterboyz.ro, spaţiul devenind mai prietenos cu locuitorii.

Suporturile pentru flori se caracterizează printr-o durabilitate foarte ridicată, datorită utilizării numai a materialelor de cea mai înaltă calitate în producție și a unui proces tehnologic modern, precis controlat. Suporturile pentru flori sunt, de asemenea, realizate în cele mai noi tendințe în designul contemporan, precum și modele cu un design clasic. Aceasta înseamnă că plantele pot fi plasate cu succes atât în ​​împrejurimile clădirilor moderne, cât și în spațiile clasice, istorice. Suporturile sunt o combinație de calitate excelentă, funcționalitate și valoare estetică ridicată. Datorită lor, investiția ta va câștiga un caracter unic și vei obține o arhitectură modernă sau clasică, care se va potrivi timp de mulți ani în orașul tău.

Module mese și scaune

Un spațiu public prietenos cu rezidenții orașului ar trebui să fie dotat cu cât mai multe locuri diferite pentru odihnă. Având în vedere acest lucru, în oferta waterboyz.ro, în afară de băncile tradiționale de oraș, sunt incluse și module cu mese și scaune cu forme neobișnuite și multe posibilități de utilizare. Mesele și scaunele al căror design se bazează pe un modul, inspiră la odihna în natură. Pot fi utilizate în diferite locuri, datorită modulelor speciale. Prin urmare, se pot crea în primul rând, spații creative.