Nu există nicio îndoială că un portofel este un obiect mai personal decât o geantă, care ascunde lucrurile și secretele tale prețioase.

Bumbacul și țesăturile sintetice sunt opțiuni bune, dar se vor uza mai repede și vor începe să-și arate „vârsta” destul de repede. Pielea pare a fi cea mai bună opțiune.

Cu toate acestea, există multe tipuri de piele și poate fi greu de ales și copleșitor. Dincolo de aspectul natural elegant al pielii, calitățile materialului trebuie luate în considerare la alegerea portofelului potrivit.

 

Pielea oferă rezistență, ceea ce îl face cel mai durabil material în timp. Un portofel din piele va rezistă mai bine la frecare cu alte accesorii din geantă de mână, numeroasele deschideri și închideri, mișcarea cardurilor în și din sloturi.

Un portofel din pânză, plastic sau material din poliamidă se va uza mult mai repede. Pielea este, de asemenea, un material atemporal care vine în diferite versiuni: aveți de ales între piele netedă, cu efect crocodil sau împletită.

În ceea ce privește culorile, nici pielea nu este lăsată deoparte. Puteți opta pentru clasicul portofel din piele neagră sau maro sau să va lăsați sedusă de eleganța pielii albe, bej sau roz.

 

Ce tip de portofel ar trebui să cumpărați?

Există o mulțime de stiluri disponibile pe piață astăzi, de la tradițional, la modern sau grafic. Oricare credeți că se potrivește mai bine personalității și stilului dvs., pe acela ar trebui să-l alegeți.

  • Un portofel din două părți, care se pliază în jumătate și este ușor de pus în buzunarul blugilor.
  • Clutch – Acest tip de portofel este foarte popular și poate fi dus în mână. Este disponibil în diferite modele și nuanțe.
  • Un portofel mic și subțire, convenabil pentru transportul cardurilor de credit sau al actului de identitate.

Portofelele pentru femei conțin întotdeauna mai mult decât cele pentru bărbați, având în vedere toate produsele de înfrumusețare și alte articole pe care le dețin. Portofelele nu sunt bune numai pentru transportul obiectelor esențiale, ci servesc drept obiecte care să vă afirme stilul.

Este prudent să fiți proactivă și să vă asigurați că țesătura pe care o alegeți va rezista. Țesătura trebuie să fie bine tratată pentru a rezista la zdrobire, cădere, fricțiune și pliere, plus alte teste de calitate la care va fi supus involuntar.

Majoritatea femeilor sunt fascinate de brandurile de top de pe piața portofelelor. Cu toate acestea, acestea sunt destul de scumpe și nu sunt la îndemâna multora. Există încă cei care ar preferă să economisească, profitând astfel de un cod reducere about you.

Caracteristici de securitate

Realizând că dețineti practic cele mai valoroase obiecte și toate bunurile financiare (carduri și bani) în acest obiect, merită foarte mult să investiți în portofele sigure. Acum există multe portofele cu funcție RFID, care oferă cea mai recentă tehnologie pentru a descuraja toate formele de furturi electronice.

Tipurile de închidere determină foarte mult securitatea fizică. Asigurați-vă întotdeauna că testați caracteristica de securitate înainte de a lua decizia finală cu privire la portofelul la modă ideal pentru nevoile dvs., consultând gama variată de pe site și beneficiind de un cod reducere about you.