Poate ca nu este neaparat un smartphone de ultima generatie, dar Nokia Lumia 820 nu este, in mod cert, un gadget de lepadat. Daca ai un astfel de telefon inteligent de ceva vreme, dar mai ales daca abia ai intrat in posesia unuia, iata cateva ponturi utile care te vor ajuta sa profiti la maximum de tot ceea ce iti ofera Nokia Lumia 820!

Alege-i carcasa potrivita

Cel mai banal lucru din lume, nu? Ei bine, probabil stii deja ca aspectul telefonului tau poate fi influentat considerabil – preferabil in bine – cu ajutorul carcasei pentru care optezi. Asadar, fie ca ai de ceva timp un Nokia Lumia 820, fie ca abia ai facut rost de el, este momentul sa alegi o carcasa cool pentru el.

Pe langa cele clasice pe care le vei gasi intr-o multime de magazine, poti opta atat pentru unele mai dure, care sa iti protejeze gadgetul de impactul cu solul, de pilda, cat si pentru unele „smechere”, care functioneaza si ca incarcatoare wireless!

Profita de tehnologia 4G/LTE

Desi a fost lansat in toamna anului 2012, nu inseamna ca nu este un smartphone performant! Nokia Lumia 820 este dotat cu capabilitate LTE, ceea ce inseamna ca ai toate sansele sa te bucuri de Internet la viteze excelente.

Cand calatoresti in strainatate, poate ar fi mai inspirat totusi sa treci la conexiunea 3G, pentru a evita orice fel de neplaceri atunci cand vrei sa navighezi pe net.

Bucura-te de aplicatiile preinstalate

Nokia Lumia 820 vine la pachet cu o varietate de aplicatii preinstalate, precum Nokia Maps, Nokia City Lens, Nokia Drive si Nokia Transport. Cu adevarat interesanta este City Lens care iti ofera o modalitate intuitiva de a naviga prin lumea… reala! Cum? Pur si simplu, cand te afli pe o strada necunoscuta, indreapta camera foto a telefonului in directia in care doresti sa te deplasezi, consulta aplicatia City Lens, iar aceasta iti va oferi informatii pretioase despre localuri, puncte de atractie etc. de pe strada respectiva.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.