Anul acesta sunt hotărât să fac curățarea geamurilor mai puțin dificilă. Așa că am căutat pe web pentru sfaturi, trucuri, hacks de la 15 experți, inclusiv producători de ferestre, profesionisti de geamuri, bloggeri și reviste de casă și DIY cunoscute. Și ce am găsit? Cele mai bune 25 de sfaturi pentru spălarea geamurilor pentru a le împărtăși ! Să facem curățarea caselor puțin mai ușoară, astfel încât să ne petrecem timpul făcând mai mult din ceea ce ne place!

Nu am întâlnit niciodată o singură persoană care să fie entuziasmată de curățarea geamurilor casei lor. Dacă sunteți ca mine, amânați să vă curățați geamurile până când nu poate fi evitat. Și când ajungeți în cele din urmă la curățarea acelor ferestre murdare, doriți să o faceți cât mai repede și mai ușor posibil.

Cercetarea și scrierea acestei postări despre cele mai bune sfaturi despre spălarea geamurilor a fost un pic deschisă pentru mine. Se pare că greșesc. MULTE – instrumentele greșite, tehnicile greșite, așa că pun pariu că după ce citiți această postare, și voi veți realiza că trebuie să modificați modul în care vă spălați ferestrele.

Haideți să intrăm în ea și să curățăm acele ferestre!

Am împărțit toate sfaturile experților pentru spălarea geamurilor în următoarele categorii.

 • Cel mai bun timp pentru curățarea ferestrelor
 • Spălarea ferestrelor noi
 • Cele mai bune tehnici și instrumente de curățare
 • Cum să evitați dungile
 • Abordarea lucrurilor lipicioase și a murdăriei
 • Eliminarea zgârieturilor pe Windows
 • Curățarea glafurilor și șinelor ferestre

Cel mai bun timp pentru curățarea ferestrelor

Când este cel mai bun moment pentru a vă curăța geamurile? Se pare că există un sezon preferat, precum și vremea.

Care anotimpuri?

Pentru anotimpuri, nu este doar primăvară. Homeclick recomandă spălarea geamurilor de două ori pe an – primăvara și iarăși vara.

Momentul final al anului pentru curățarea geamurilor este primăvara. De ce? Pentru că vremea cruntă de iarnă a făcut ca ferestrele noastre să fie cele mai murdare.

Dar primăvara aduce și polen. O mulțime de ea în unele zone, cum ar fi a mea din nord-est. Deci, Miocleaning sugerează și o curățare rapidă a exteriorului ferestrelor pentru a elimina tot polenul de primăvară.

Dar, nu vă supărați dacă amânați și vă trageți picioarele (alias îndreptând cu degetul spre mine) ca mine. Puteți încă să vă spălați geamurile în toiul iernii. Miocleaning Curatenie Constanta sugerează adăugarea soluției de spălare a parbrizului la soluția dvs. de curățare, astfel încât apa să nu înghețe pe sticlă.

Care vreme?

În ceea ce privește vremea, condițiile ideale pentru spălarea geamurilor sunt o zi acoperită sau înnorată, cu puțină sau fără briză, potrivit „Schimb Temopane Botosani – Ferestre de Top” , furnizorul de ferestre nr. 1 și Compania de reînnoire a locuințelor din Botosani.

De ce? Deoarece dacă este soare și vânt, soluția dvs. se poate usca la suprafață înainte de a avea șansa să le ștergeți singuri.

Spălarea ferestrelor noi

Nu sunt expert la domiciliu (nici nu joc la televizor), dar ceva ce am învățat ca proprietar este să mă refer la mele de ghidurile utilizare pentru îngrijirea și întreținerea noilor mele produse. De multe ori orice întrebare am este răspuns direct de către producător.

Consultarea ghidurilor de utilizare vă oferă sfaturi de curățare și întreținere direct pentru compania care a fabricat produsul. Și cine altcineva își cunoaște cel mai bine produsele ??? Nimeni.

În plus, dacă le urmați recomandările și ceva devine neplăcut și deteriorat, s-ar putea să vă ajute cu garanția. Ultimul lucru pe care ați dori să-l faceți este să scăpați o mulțime de bani pentru ferestrele noi, doar pentru a le curăța în afara termenilor și condițiilor garanției și pentru a nu avea înlocuitori. Yikes !!

Nu am ferestre noi. Dar, din curiozitate, am verificat câțiva dintre principalii producători de ferestre din UE. Și unii,  aveau instrucțiuni specifice și temeinice de curățare. Și unele dintre modelele lor, cum ar fi ferestrele tratate cu tehnologia HeatLock ™ (nu știu ce este această acoperire, dar sună destul de strălucitor) au instrucțiuni clare și precise cu privire la ce să folosească (și, mai important, ce să nu folosească) evita daunele permanente.

Cele mai bune tehnici și instrumente de curățare

Spălarea geamurilor poate părea o sarcină simplă. Dar, pe măsură ce îmi curăț casa, cum ar fi curățarea dulapurilor de bucătărie , am aflat că experții au tehnici și instrumente specifice pentru a face munca să pară profesională. Și aș fi un prost să nu iau în considerare recomandările lor și să le încerc, nu?

Am intrat în primele rezultate Google pentru cele mai bune sfaturi pentru spălarea geamurilor și am descoperit o tendință în rândul experților. În majoritatea cazurilor, experții au recomandat următorii 4 pași ca fiind cele mai frecvent recomandate tehnici și instrumente pentru curățarea ferestrelor.

1. DIY propriul lichid de spălare a ferestrelor

Experții care oferă cele mai bune sfaturi pentru spălarea geamurilor sugerează să vă creați propria soluție prin curățarea amestecând câteva picături de lichid de spălat vase cu o găleată cu apă caldă. În timp ce unii ar fi menționat un lichid de curățare comercial disponibil pe piață, toți au preferat o soluție simplă de apă și săpun de vase.

Apă și săpun de vase – asta e? Asta este! Economisiți-vă câțiva dolari și folosiți lichidul de spălat vase pe care îl aveți deja la îndemână.

Ca o notă laterală, dacă căutați o soluție naturală de curățare a geamurilor, Marius de la Miocleaning recomandă, de asemenea, utilizarea unui amestec de oțet alb cu părți egale și apă fierbinte.

2. Se spală cu scrubberul corect

După ce ați amestecat soluția de spălare a ferestrelor, este timpul să slăbiți murdăria și murdăria dure și să spălați paharul. Și secret pentru cel mai bun mod de a o face? Folosiți instrumentul corect. Pentru a curăța sticla, experții au ținut toți un scruber cu mâner. Niciunul dintre experți nu a folosit cârpe, prosoape de hârtie sau ziare. (Whoopsy, foloseam cârpe și prosoape de hârtie)

Nu aveți deja un spălător pentru ferestre ? Asigurați-vă că cumpărați unul care are un manșon din microfibră și care poate fi spălat la mașină și reutilizat ca acesta fabricat de Unger , o companie din Midwest, cu rădăcini din anii 1930 în Detroit. Este disponibil în diverse dimensiuni pe Amazon, cu o evaluare de 4,8 din 5 stele din aproape 150 de recenzii începând din februarie 2020.

De ce microfibra? Două motive: unul, curăță ușor, dar încă eficient. În al doilea rând, conține mai multă apă decât o cârpă obișnuită (un site web spune de 6 ori mai mult!), Ceea ce face ca curățarea să meargă mai ușor și mai rapid.

Marius de la Miocleaning Curatenie Constanta folosește acest la îndemână scrubber și racletă combo dublă ca acesta pe Amazon (care a avut și recenzii favorabile). Vine într-o varietate de dimensiuni. Ca bonus suplimentar, acest scruber are un capăt filetat, astfel încât să îl puteți atașa la un stâlp telescopic pentru a vă extinde acoperirea pentru a curăța ferestrele de la nivelul superior, păstrând în același timp picioarele pe pământ.

Acum, că aveți instrumentele corecte, cum ar trebui să spălați paharul exact? Curățarea spațiului meu promovează realizarea unui model „S” cu cursă lungă pentru a curăța sticla. Cum creezi exact un model „S”? Începând dintr-un colț superior, trageți spălătorul orizontal peste fereastră. În colțul opus, întoarceți-vă, coborâți scrubber-ul până la linia de apă, apoi trageți-l peste fereastră.

3. Investiți într-o racletă

Odată ce geamul este spălat, următorii doi pași sunt meniți să îndepărteze excesul de umiditate. Acest pas este de a șterge ferestrele cu o racletă. Și știi ce? Există un mod special prin care experții vă recomandă să utilizați o racletă (desigur că există!)

Această casă veche și familia au acești pași similari pentru a utiliza corect o racletă pentru a curăța o fereastră și nu sună prea greu.

 1. Mai întâi, creați o „margine uscată” sau „bandă curată” ștergând cu un prosop din microfibră. Dacă intenționați să ștergeți racleta pe fereastră orizontal, creați marginea uscată de-a lungul dimensiunii geamului ferestrei. Dacă intenționați să ștergeți vertical, creați marginea uscată de-a lungul vârfului geamului. (a se vedea imaginea de mai jos de exemplu)
 2. Țineți mânerul racletei și relaxați-vă mâna! Nu țineți racleta prea strâns.
 3. Țineți mânerul racletei la un unghi de aproximativ 30 de grade față de sticlă. De unde știi ce sunt 30 de grade? Așezați 2 degete sub mâner pentru ca degetele să întărească sticla și mânerul în același timp.
 4. Așezați racleta pe marginea uscată și trageți, curățând paharul.
 5. Utilizați o cârpă curată pentru a șterge racleta uscată după fiecare trecere.

Contact

Când ți-ai spalat geamurile ultima data? Spuneți-ne în email contact@miocleaning.ro!

Oferte speciale pentru Curatenie scari de bloc Constanta !

De absolutweb

Editor advertoriale Absolut Web Expert.
www.absolutweb.ro
office@absolutweb.ro
Tel. +40720 576 837