Foarte profitabila in zonele Centrul Istoric, Decebal si Dorobanti, o afacere de restaurant sau cafenea este una dintre cele mai sigure investitii in 2014 daca gasesti spatiile comerciale ideale. Specialistii Regatta Imobiliare va prezinta in continuare cele mai bune oferte de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti din oferta de pe site-ul propriu, Regattta.ro:

In zona Herastrau, gasim un spatiu comercial de inchiriat, cu o suprafata de 140mp si 70mp terasa, cu destinatia de restaurant. Pretul de inchiriere al acestui spatiu comercial din zona Herastrau, Bucuresti este de 4000 Euro / luna.

In zona Dorobanti, una cunoscuta pentru multitudinea de spatii comerciale, este disponibil pentru inchiriere un spatiu cu suprafata de 90mp si o vitrina de 9m, acesta fiind de inchiriat pentru suma de 4750 Euro / luna.
Zona Universitate se dezvolta de asemenea ca o destinatie pentru relaxare, gratie spatiilor comerciale, cafenelelor, restaurantelor si cofetariilor dispuse in acest perimetru. Aici gasim un spatiu comerciale ce poate fi inchiriat pentru 2700 Euro, avand o suprafata de aproximativ 110mp, si vitrina de 10m.

Cea mai importanta zona de relaxare si distractie, atat sub perspectiva concentratiei de cafenele, restaurante si cluburi, cat si din punctul de vedere al traficului pietonal exceptional. In acasta zona un spatiu comercial cu o suprafata de 120mp dispusi pe parter si etaj poate fi inchiriat pentru pretul de 4200mp. In special pentru dezvoltarea unor proiecte distincte, precum un club si o cafenea, un spatiu comercial cu o suprafata de 336mp pe doua niveluri parter si etaj poate fi o alternative favorabila. Bineficiind de o intrare separate pentru etaj, spatiu poate fi inchiriat pentru pretul de 4032 Euro fara TVA. O altfel de dispunere, parter si demisol, cu suprafete de 127mp si respectiv 129mp se regaseste la un spatiu ce poate fi inchiriat pentru 6700Euro fara TVA. Dincolo de suprafata de 256mp, spatiul comercial este favorizat si de 15ml. In zona adiacenta Centrului Istoric, pe Calea Victoriei, investitorii pot gasi un spatiu cu o suprafata utila de 226,99mp. Cuprinzand o suprafata de 128,97mp la parter si 98,02 la subsol, spatiul comercial poate fi inchiriat pentru pretul de 4700Euro.

Cu o deschidere deosebit de generoasa de 35ml si o suprafata de 800mp dispusa pe un regim de inaltime de subsol, parter si etaj, un spatiu comercial aflat in zona Stefan cel Mare – Tunari reprezinta o oportunitate pentru investitori. Favorizat de suprafata considerabila si amplasarea central, cu acces facil spre centrele mediului business din zona Barbu Vacarescu, spre institutiile medicale de pe Calea Floreasca si spre stadionul Stefan cel Mare, pretul pentru inchirierea spatiului comercial este de 6000E.

In zona bulevardul Carol-Calea Mosilor, un spatiu comercial cu o suprafata de 100mp, parter si demisol si o deschidere de 15ml este disponibil spre inchiriere pentru 3300Euro fara TVA. In situatia preluarii unei afaceri la cheie, chiria lunara este de 1750Euro.

O oportunitate deosebita pentru un proiect in segmentul leisure poate aparea printr-un spatiul comercial de 260mp in zona Decebal ce a fost supus unor lucrari de amenajare efectuaye inclusiv asupra terasei. Spatiul se inchiriaza mobiliat si utilat complet mese, scaune, instalatie de sunet Boose, sistem complet ventilatie, bar, etc pentru pretul de 7000E fara TVA. Terasa poate fi inchisa pe perioada rece.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat