Visionand in cautarea unei case, o anumita paleta de oferte de vanzare de case in Bucuresti, puteti remarca ferestrele largi ca o directie abordata de arhitecti pentru varii stiluri contemporane. Daruind o luminuozitate exceptionala pentru fiecare incapere a casei si conferind prin apropierea cu ambientul o total alta energie cu care poate fi savurata ziua, ferestrele ample permit o multitudine de stiluri de amenajare, linii totalmente diferite in valori, cu care poate rezone o gama considerabila de persoane. Va prezentam 4 dintre acestea, pretabile in Bucuresti, cu ajutorul agentiei imobiliare Regatta:

 

1. Stilul Clasic de amenajare al casei

 

Chiar daca arhitectura interioarelor caselor nu o respecta pe cea de care va amintiti cu drag din copilarie, puteti fara griji sa va indreptati spre estetica eternal prin care va veti bucura intotdeauna de o casa actuala in Bucuresti, indiferent cate stiluri noi vor fi primate cu popuaritate. Alegeti o mobila conventionala pentru casa pe care s-o aranjati in dispunerea traditionala a canapelei si a fotoliilor ce privesc un corp tip biblioteca. Ca decor pentru case, optati pentru tablouri si fotografii de familie.

 

2. Stilul Cabana pentru case

 

In ritmul frenetic al Bucurestiului, v-ati declara mai degraba un spirit aventurier, nostalgic sub gandul apropierii de natura? Pana la emotiile unei noi vacante de ce nu v-ati bucura de frumusetea authentica a unei cabane chiar la dvs in casa? Mai ales intr-o casa in Bucuresti! Puteti sa va indreptati ca sursa de inspiratie atat spre cabanele de ski cat si spre cele vanatoresti, alegand un decor al peretilor cu pietre, lemne sau caramizi vizibile, luminate de ferestrele ample si de semineu. Atmosfera unei cabane este completata de mobilierul robust si de covoarele din blana, pentru care bineinteles puteti alege variant artificiala.

 

3. Stilul Baroc pentru amenajarea unei case

 

Cel mai indragit stil istoric, estetica baroca se bazeaza tocmai pe grandoarea reflectata chiar prin exagerarea dimensiunilor, a ornamentatiei, a compozitiei scenei si a trairilor inspirate. Cum ar putea fi mai bine evidentiate liniile impozante si decorul elaborat al unei case de vanzare decat prin luminuozitatea conferita de ferestre largi, incadrate in cortine grele din catifea mov sau visiniu, atat de rare in Bucuresti. Ferestrele mari vegheaza asupra incaperilor opulente conturate de patul cu baldachin si mobilierul impunator décor cu minutiozitate de diverse sculpturi.

 

4. Stilul Futurist intr-o casa din Bucuresti

 

Avand drept prima influenta cultura SF, interioarele futuriste reproduc prin arhitectura cu subtile interpretari aerodinamice si ferestrele ample atmosfera unei nave spatiale, spectaculoase pentru orice casa iesita din comun. Optati pentru mobila minimalista alba ce urmeaza forme neconventionale, simplitate in décor si o multitudine de gadget-uri, inclusiv cu o destinatie ornamentala (ex: fotografii digitale).

 

In concluzie, puteti gasi idei de amenajare compatibile cu stilul dvs de viata,iar pentru a va bucura de o casa care sa va satisfaca asteptarile, contactati o companie imobiliara de renume (de ex Regatta) ai carei specialisti sa va consiliere atat in selectarea ofertei de case de vanzare in Bucuresti, cat si in negocieri.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat